Discuție:SR-71 Blackbird

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articolul SR-71 Blackbird este un subiect de care se ocupă Proiectul Aviație, un spațiu de organizare pentru dezvoltarea articolelor despre aviație, zbor și aeronave Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
CAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa C pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.

Modificari necesare.[modificare sursă]

Salutare!

Mai intai, doresc a va informa ca aceasta este prima mea incercare de a ajuta la completarea, pe cat posibil, a unei pagini Wiki. Aceasta actiune nu a fost una planificata, ci una care a survenit in urma unei frustrari fata de lipsa unor informatii, informatii care ar trebui sa fie disponibile si pulicului roman nevorbitor de limba engleza. M-am apucat rapid de realizarea acestei intentii, fara a avea cunostintele de baza necesare editarii unei astfel de pagini, invatand din mers. Asadar, textul contine inga greseli iar editarea paginii are nevoie, probabil, de imbunatatiri serioase; continutul deasemenea va suferi modificari pe parcurs, aceasta varianta a paginii fiind una de “start”. Inchei prin a va ruga sa va simtiti liberi in a contribui cum puteti si unde doriti la imbunatatirea acestei pagini. Va multumesc!

Radu Balauca Balauca Radu (discuție) 19 iunie 2018 13:34 (EEST)[răspunde]

„Pulicul roman nevorbitor de limba engleza” vă mulțumește din adâncul sufletului pentru frustrarea dumneavoastră constructivă. Cu timpul, acele „greseli pe care le mai contine inga” se vor reduce, prin efortul colaborativ al tuturor. Vă rog să nu vă lăsați descurajat atât de repede și să acceptați toate sugestiile de ameliorare bine intenționate. --Pafsanias (discuție) 19 iunie 2018 14:21 (EEST)[răspunde]