Discuție:Nicolae Mischie

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Alexandru Nicolae Mischie[modificare sursă]

(adus de la Discuție:Nicolae Alexandru Mischie)

Nu ar trebui stearsa pagina asta? Exista Alexandru Nicolae Mischie. AMDATi 10 martie 2008 14:34 (EET)[răspunde]

Articolul este foarte problematic în raport cu WP:PDVN și constă în principal într-o amplă pledoarie în apărarea lui Mischie. Se face multă sinteză originală și se dă pondere foarte mare oricărei surse care îi pictează o imagine favorabilă, indiferent de statutul ei. Nu am timp încă să iau la curățat acest articol, dar pentru început îl voi propune la WP:AS. —Andreidiscuţie 5 martie 2014 19:25 (EET)[răspunde]

Buna ziua, pagina mea wikipedia a fost vandalizata la inceputul acestui an (https://ro.wikipedia.org/wiki/Nicolae_Mischie). Abia acum am aflat cum si la cine trebuie sa sciu in cazuri de acest gen, adica Dvs.
Pagina wikipedia pana in decembrie 2016 era stabila, cu bune si cu rele (caracterizari atat pozitive cat si negative). Cei care mi-au modificat pagina incepand cu aceasta data au lasat doar informatii negative si rau intentionate (de exemplu faptul ca as fi fost condamnat in cadrul unui proces, lucru real, DAR ULTERIOR NUMELE MEU A FOST REABILITAT PRIN CASTIGAREA TUTUROR PROCESELOR LA CEDO). A fost sters tot ce am reusit sa realizez bun pe parcursul carierei mele politice, si a fost lasate doar critici si informatii incomplete.
Doresc sa reveniti la formatul anterior vandalizarii. Si apoi va rog sa blocati pagina. Astept sugestiile si raspunsul Dvs.
Cu respect, Nicolae Mischie. contact@nicolaemischie.ro Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 109.31.253.204 (discuție • contribuții).
După cum vedeți în această pagină, nu este vorba de un vandalism, ci de problematica neutralității în raport cu sursele, așa cum a fost ea ridicată încă de acum mai bine de doi ani. Toate articolele, dar mai ales biografiile persoanelor în viață nu pot fi scrise pe baza unor surse de independență îndoielnică. Faptele legate de procesele dv. sunt toate consemnate aici, fără vreo judecată de valoare asupra lor. Înainte de reducerea la informațiile strict verificabile, pagina avea probleme cu referențierea, în raport cu politica de verificabilitate a acestui proiect.
Faceți bine, însă, că ridicați aceste probleme. Este o idee bună să prezentați în această pagină de discuții surse de încredere și independente de controlul dumneavoastră (neplătite, neinfluențate politic, necontrolate de dv.) care consemnează și acele lucruri bune. Este posibil să fi fost citate unele asemenea surse, dar ele nu au putut fi identificate prin desișul de aserțiuni nereferențiate și interpretări personale existente înainte aici, așa că vă rog să prezentați acele surse pe care le considerați corespunzătoare.
Rețineți însă că este foarte posibil ca dumneavoastră să vedeți acele lucruri bune ca fiind mult mai importante decât celelalte, ceea ce la nivel personal este în regulă, dar într-o enciclopedie este inacceptabil (vedeți Wikipedia:Autobiografie, Wikipedia:Conflict de interese și Wikipedia:Biografiile persoanelor în viață). De exemplu, însăși aserțiunea pe care o subliniați în mesajul dv. — că numele v-a fost reabilitat prin câștigarea tuturor proceselor la CEDO: aceasta este doar interpretarea dv; faptele strict consemnabile și verificabile sunt că unul singur a anulat o condamnare, celălalt doar v-a despăgubit pentru durata excesivă a procesului și pentru condițiile improprii de detenție, ceea ce este oricum scris și în articol cu sursele corespunzătoare citate. —Andreidiscuţie 19 septembrie 2016 10:46 (EEST)[răspunde]
PS: afirmați că pagina era stabilă: nu e adevărat. Pagina era marcată cu {{PDVN}} și conținutul ei era contestat în această pagină de discuție de mai multe luni. —Andreidiscuţie 19 septembrie 2016 11:00 (EEST)[răspunde]