Discuție:Magda Puskas

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Buna ziua, Colaborez cu Magda Puskas pentru a îi realiza la propunerea mea pagina wikipedia pe care si-o merita. Notorietarea dânsei ca si artist de anduranta în lumea folk-ului cred ca este mai mult decât evidenta. Doar ce am început articolul, am permisiunea dânsei sa utiliez orice material ce îi apartine chiar si citate din pagina sa web, pozele asociate articolului sunt poze pe care Magda le cunoaste, libere de utilizare. Doresc sa realizez o pagina perfecta pentru dânsa, deci pagina va mai evolua.

Relatia mea cu dânsa este de colaborare si prietenie. Fac ceea ce fac pentru ca dânsa merita.

Nu am pus nici un video articolului deoarece Magda Puskas nu are un canal youtube oficial al dânsei si nu vreau sa promovez pe nimeni care nu respecta drepturile de autor.

În ceea ce priveste premiile dânsei sunt 0 surse pe internet, iat articolul Festivalul național „Cântarea României” fiind un ciot, penibil de gol, zeci de ani de istorie aruncati la groapa de gunoi a uitarii. Ulterior o sa imi furnizeze dânsa fotocopii ale premiilor.

Am totusi o mica problema la care va solicit ajutorul. Numele sau este Magdalena Puskas(în acte) este cunoscuta sub alte alias-uri Magda Puskas, Magda Puscas, Magda Pușkaș, nu am lucrat înca pe teme de Alias cineva poate sa ma ajute sa faca redirijarile necesare dezambiguigation?

Stiu ca este a 3-a tentativa în 5 ani de pagina pentru Magda, sper sa fie într-un ceas bun

Va rog sa-mi faceti toate criticile necesare pentru a putea realiza un articol de calitate.

Sanatate si virtute. (L.I. 9 mai 2016 18:06 (EEST)).Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Liancu (discuție • contribuții).

Pentru alte nume ale artistei se pot crea pagini de redirecționare; dar care titlu doriți să rămână pentru articolul principal? Cel actual (Magda Puskas)? De obicei, la articolele biografice se pune ca titlu numele (sau pseudonimul) persoanei respective, scris în forma cea mai cunoscută în literatura de specialitate. --Bătrânul (discuție) 9 mai 2016 20:29 (EEST)[răspunde]

Multumesc ca mi-ati raspuns Majoritatea search-urilor se fac pe Magda Puskas, si link-urile interne actuale sunt pe baza Magda Puskas ar fi bine ca pagina pricipala sa fie aceasta si variantele sa fie redirijate aici. N-am facut nici o data pagina de redirectionare pe wiki nu trebuie sa fie mare lucru, îi suficient sa ma uit la Bob Dylan dar daca o faceti DVS nu m-as supara deloc. Cât despre Majay Gyozo i-am cerut Magdei sa ma puna în contact cu el, se va face în viitorul apropiat. (L.I. 10 mai 2016 20:06 (EEST))

Rezolvat Rezolvat pentru Magda Pușcaș și Magda Pușkaș (articolul principal rămânând Magda Puskas). --Bătrânul (discuție) 10 mai 2016 20:45 (EEST)[răspunde]