Discuție:Lya Stern

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Referind la:

12 mai 2006 08:47 AdiJapan (Discuţie | contribuţii) (scos legăturile externe. ASTA nu spune nimic despre Lya Stern; Google poate folosi oricine, legătura la art. de la en.wp există deja)

Parca totusi sint referinte de la ASTA si legaturile ar trebui sa ramina.

Sursele de documentare (aranjate ca referinte URL):

http://www.astaweb.com/ => http://www.astaweb.com/membership/StateChapters.htm =>

http://www.astaweb.com/stateservices/statepages/md.htm => http://www.asta.net/index.htm =>

http://www.asta.net/cps.htm

referinte specifice la numele Lya Stern:

http://www.asta.net/STPPT2/Studio%20Teachers%20Presentation2.PPT #10

12 Mai, 2000 O mentioneaza ca si creatoarea programului Certificate for Strings

http://www.asta.net/PROGDESC.htm

"ASTA Certificate Program for Strings Committee, Lya Stern chair, lya@asta.net, 301-320-2693"

Parese ca poti so intrebi si la telefon daca vrei.

http://www.asta.net/CertNews.htm

"In recognition of Lya Stern’s leading role in creating, and setting up the Certificate Program, while chapter president, the National Executive Board presents her with the Citation for Exceptional Leadership and Merit Award 2000. She also received the Service for Strings Award 1998 from ASTA MD/DC. The Certificate Program is presented at the ASTA with NSOA Studio Teachers' Forum at Bloomington, Indiana in 2001"

O buna parte dintre acestea apar daca se foloseste Google. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 199.46.198.233 (discuţie • contribuţii).

Nu-i putem trimite pe cititori la Google, pentru că acest motor de căutare dă la rezultate fel de fel de pagini, despre care noi nu ştim dacă sînt în regulă sau nu. La Wikipedia avem o serie de îndrumări privind paginile de internet care pot fi folosite ca bibliografie (Wikipedia:Surse de încredere), deci siturile pe care le recomandăm cititorilor sînt verificate şi selectate. Cititorii care doresc să folosească Google pe cont propriu şi acceptă riscul de a citi informaţii inexacte o fac pe propria răspundere.
Dacă totuşi găsiţi (folosind Google sau orice altceva) situri care vorbesc despre Lya Stern şi care corespund criteriilor noastre de surse de încredere, vă invit să le adăugaţi în articol. Succes! — AdiJapan  31 octombrie 2006 11:17 (EET)[răspunde]

Mersi pentru raspuns vis-a-vis Google. Comentariul meu insa discută referinţe ASTA pe 21 de lini si Google numai pe 2 lini. Daca ai ocazie poti te rog sa comentezi de ce sa nu fie "reverted" referintele articolului la ASTA. Legaturile ASTA sint bine documentate deasupra si ar trebui incluse, in special bazat pe referintele repetate de la domeniul www.asta.net care este indicat ca un domeniu regional al organizatiei nationale. In plus organizatia nationala ASTA o arata sub awards "Citations for Leadership and Merit" in anul 2000, (http://astaweb.com/foundation/PastWinners.htm) si di nou referind la programe noi care vor apare in scurt timp, Certificat Program (https://web55.mysecureserver.com/astawebcom/resources/2006PubsBrochure11x17.pdf ), deasemenea la ASTA nationala (http://www.astaweb.com/2007/Sessionsbydateandtime.html)Up and Running! ASTA’s Certificate Program for Strings in programul pe 2007, si North Carolina ASTA la (http://www.ecu.edu/music/ncasta/NCASTAcertificateprog.cfm), si Violin Site (http://www.theviolinsite.com/studio/lya.html) unde adresa ei de email este citata ca lya@asta.net. Pare sa fie suficiente surse independente sa justifice restorarea legaturi si referintei ASTA find nu chiar extrema.