Discuție:Listă de canale de televiziune în limba română

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Flag map of Romania.svg Articolul Listă de canale de televiziune în limba română este un subiect de care se ocupă Proiectul România, o inițiativă de a îmbunătăți calitatea și acoperirea articolelor Wikipedia legate de România Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
Neclasificat Acest articol încă nu a fost evaluat pe scala de calitate.
Neclasificat Acest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.
Stock post message.svg De făcut pentru articolul Listă de canale de televiziune în limba română: modifică  · istoric  · înnoiește


Câteva lucruri pe care le puteți face:
  • Verifică: Care dintre canalele locale au versiuni HD. Probabil încă nu sunt marcate toate ca atare.

Legătură moartă[modificare sursă]

În timpul mai multor rulări automate ale robotului următoarea legătură externă a fost găsită indisponibilă. Verificați dacă legătura este într-adevăr indisponibilă și reparați sau înlăturați legătura, după caz!

--MihaitzaBot 24 ianuarie 2007 23:35 (EET)

Navigarea prin televiziunile din România[modificare sursă]

Pot exista mai multe moduri de a vizualiza imaginea de ansamblu a televiziunilor din România.

De asemenea ar putea fi util un tabel cu televiziuni după trust media și gen. —  Ark25  (discuție) 28 septembrie 2010 09:05 (EEST)

Farsă[modificare sursă]

Lista conține canale fictive precum TVR 2 Scânteia și HD, TVR 4,5,6 și o mulțime de canale SD (vezi UPC România) și HD care nu există, pe lângă spamul spre televiziunile online. Pare a fi opera vandalului care adaugă, printre altele, seriale pentru posturi care nu le difizează sau a lui CataGamer care insistă cu TVR 4, 5, 6 Sport, Extra, etc. Lista trebuie curățată și semi-protejată pentru că este un magnet de spam.— Ionutzmovie discută 19 septembrie 2015 20:53 (EEST)

Ar trebui lasăte doar posturile pentru care există surse sau legături interne către articolele deja existente. În ceea ce privește semi-protejarea, eu propun să mai așteptăm. --Wintereu 19 septembrie 2015 21:38 (EEST)

Variante HD[modificare sursă]

Are sens să avem în listă și variantele HD ale canalelor, dacă ele sunt doar simulcasturi ale variantelor SD, fără notabilitate de sine stătătoare? Eu aș zice că nu. Exemplu: Antena 1 și Antena 1 HD. —  Andreyyshore  D  C  11 aug. 2017, 13:09 (EEST) 

Never mind, am refăcut lista așa încât să nu fie nevoie de listarea separată a versiunilor HD. —  Andreyyshore  D  C  12 aug. 2017, 16:21 (EEST)