Discuție:Listă de canale de televiziune în limba română

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Flag map of Romania.svgArticolul Listă de canale de televiziune în limba română este un subiect de care se ocupă Proiectul România, o inițiativă de a îmbunătăți calitatea și acoperirea articolelor Wikipedia legate de România Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.

Stock post message.svg De făcut pentru articolul Listă de canale de televiziune în limba română: modifică  · istoric  · înnoiește


Câteva lucruri pe care le puteți face:
  • Verifică: Care dintre canalele locale au versiuni HD. Probabil încă nu sunt marcate toate ca atare.

Legătură moartă[modificare sursă]

În timpul mai multor rulări automate ale robotului următoarea legătură externă a fost găsită indisponibilă. Verificați dacă legătura este într-adevăr indisponibilă și reparați sau înlăturați legătura, după caz!

--MihaitzaBot 24 ianuarie 2007 23:35 (EET)

Navigarea prin televiziunile din România[modificare sursă]

Pot exista mai multe moduri de a vizualiza imaginea de ansamblu a televiziunilor din România.

De asemenea ar putea fi util un tabel cu televiziuni după trust media și gen. —  Ark25  (discuție) 28 septembrie 2010 09:05 (EEST)

Farsă[modificare sursă]

Lista conține canale fictive precum TVR 2 Scânteia și HD, TVR 4,5,6 și o mulțime de canale SD (vezi UPC România) și HD care nu există, pe lângă spamul spre televiziunile online. Pare a fi opera vandalului care adaugă, printre altele, seriale pentru posturi care nu le difizează sau a lui CataGamer care insistă cu TVR 4, 5, 6 Sport, Extra, etc. Lista trebuie curățată și semi-protejată pentru că este un magnet de spam.— Ionutzmovie discută 19 septembrie 2015 20:53 (EEST)

Ar trebui lasăte doar posturile pentru care există surse sau legături interne către articolele deja existente. În ceea ce privește semi-protejarea, eu propun să mai așteptăm. --Wintereu 19 septembrie 2015 21:38 (EEST)

Variante HD[modificare sursă]

Are sens să avem în listă și variantele HD ale canalelor, dacă ele sunt doar simulcasturi ale variantelor SD, fără notabilitate de sine stătătoare? Eu aș zice că nu. Exemplu: Antena 1 și Antena 1 HD. —  Andreyyshore  D  C  11 aug. 2017, 13:09 (EEST) 

Never mind, am refăcut lista așa încât să nu fie nevoie de listarea separată a versiunilor HD. —  Andreyyshore  D  C  12 aug. 2017, 16:21 (EEST)