Discuție:Emil Constantinescu

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Logo CEE Spring
Acesta este unul din articolele despre politica din România înaintate la listele de articole pe țări în cadrul concursului Wikimedia CEE Spring 2016.

Familie[modificare sursă]

Marina is born before Christian, in 1942

Secretar cu propaganda[modificare sursă]

A fost sau nu secretar PCR cu propaganda (cum afirma MariusM aici [1])? Am cautat pe net, dar nu am gasit nici o sursa . AMDATid 3 iulie 2008 14:38 (EEST)

Am dat revert la modificările Danielei Popescu [2] observînd că aceasta a eliminat o informație riguros exactă și sprijinită de surse (grațierea lui Ion Coman) am considerat-o pe aceasta o propagandistă ale cărei modificări nu trebuie acceptate. Nu eu am introdus inițial afirmația despre secretar cu propaganda, îmi amintesc că am citit în presă că a fost secretar PCR la Universitate dar nu știu dacă însărcinat cu propaganda sau cu altceva, n-am studiat problema în amănunt.--MariusM 3 iulie 2008 17:02 (EEST)

Eroare[modificare sursă]

Va rog sa rezolvati problema asta "Lua error în mw.wikibase.entity.lua la linia 37: data.schemaVersion must be a number, got nil instead." de ce nu mai apare infocaseta, de ce sunt aceste erori? --Emilian1999 (discuție) 15 august 2017 23:08 (EEST)