Discuție:Bogdan Croitoru

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articolul Bogdan Croitoru este un subiect de care se ocupă Proiectul Muzică românească, un spațiu de organizare pentru dezvoltarea articolelor despre muzica românească Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.

6 Decembrie 2005 - Desi pare sa fi castigat la loterie, Croitoru, alias ?Daddy Fizz?, isi trage bunastarea din afacerile cu gunoaie. Mama sa, Doina Croitoru, si familia Pascu au fondat firma SSB SA. Ulterior, mamica i-a cedat 8,2 la suta din actiuni copilului, care a fost actionar in firma pana la inceputul acestui an. In plus, Fizz a fost unul dintre administratorii companiei de salubritate chiar in perioada de glorie a acesteia, cand tranzactiile cu statul au curs fara oprire, iar guvernul PSD-PUR era la putere. Pana la sfarsitul lui 2004, Fizz a fost administrator si actionar SSB. [1] Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Ark25 (discuție • contribuții).

Controverse[modificare sursă]

20 August 2005 - Catalin Radu, zis Aristocratul este patron al mai multor restaurante din centrul municipiului si posesorul unui adevarat parc auto de lux, fiind si protagonistul ultimului videoclip semnat Fizz, cu care este bun prieten. Considerat cap al lumii interlope carasene, se spune ca el a cam facut legea in judet, jucand pe degete sume enorme de bani. Aristocratul a cazut in urma cu trei luni in plasa procurorilor, fiind acuzat de lipsire de libertate, santaj si constituire de grupuri in vederea savarsirii de infractiuni, in forma continuanta. [2] Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Ark25 (discuție • contribuții).