Discuție:Biserica Catolică

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Acest articol trebuie sters. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 79.112.56.88 (discuție • contribuții).

Gresiti - acest articol trebuie imbunatatit. //  GikÜ  vorbe  fapte  / luni, 28 iulie 2008, 11:28 (ora României și RM)
Pentru 79.112.56.88: Care ar fi motivul pentru care acest articol ar trebui șters? --Turbojet 28 iulie 2008 11:53 (EEST)[răspunde]

Am sters urmatoarele:

"De ce trebuie sa gasim deosebiri intre Biserica catolica si cea ortodoxa cand amandoua Bisericile au aceeasi Biblie si au fost create de apostolii lui Iisus, diferentele dintre cele doua Biserici sunt mai mult pe plan cultural si nu religios. La catolici credinta a fost adusa de catre Sf. apostol Petru iar la ortodocsi de catre Sfântul apostolul Andrei (in tara noasta) oare nu au fost amandoi invatati de catre Iisus. Cel mai important lucru este acela ca Ambele Bisericii au aceasi Biblie si aceasi credinta aceea in Iisus Cristos Mantuitorul nostru. Si nu cred ca cineva in lumea asta poate tine locul lui Iisus ex (Papa, el este doar o poarta intre credinciosi si Iisus el se roaga pentru binele tuturor, si are datoria de a duce mai departe credinta si invataturile lui Iisus ceea ce nu mi se pare un lucru rau), trebuie sa ne pastram credinta, cea care vine din inima este foarte important, si daca vrem sa-L cunoastem mai bine pe Iisus ar fi bine sa ne rugam cu inima ci nu cu gandul deoarece el este inselator si sa citim Biblia, nu conteaza cultura din care venim Catolica sau Ortodoxa, conteaza faptul ca toti suntem botezati in numele lui Cristos si niste lucruri care tin de cultura nu trebuie sa ne desparta."

Pt ca nu prea au a face cu articolul. (si dc vrei sa stii, nu e vb ca tine locul lui Isus, e vorba despre toata chestia cu infalibilitatea).