Discuție:Începuturile înregistrărilor sonore

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articole bune Începuturile înregistrărilor sonore a fost introdus în lista articolelor bune la categoria Tehnică și tehnologie, având în vedere criteriile aferente articolelor bune. Dacă puteți, sunteți invitat să participați la îmbunătățirea acestuia, iar dacă considerați că nu mai îndeplinește criteriile, puteți propune articolul spre reevaluare.

Evaluat: 14 mai 2009. (Versiunea evaluată).

Evaluare AB[modificare sursă]

Această evaluare este transclusă de la Discuţie:Începuturile înregistrărilor sonore/AB1. Legătura de modificare pentru această secţiune poate fi folosită pentru a adăuga comentarii.
  1. Problemă de formă: Prima parte a articolului este de fapt expunerea, nu rezumatul. Propun trecerea acestei expuneri în corpul articolului şi redactarea unui rezumat.
  2. Prezintă informaţii corecte ce pot fi verificate, există bibliografie şi note.
  3. Acoperă bine subiectul.
  4. Este neutru.
  5. Este stabil.
  6. Este ilustrat, licenţele sunt corespunzătoare. --Turbojet 24 martie 2009 20:27 (EET)[răspunde]
Am modificat introducerea şi am mutat ce era înainte în corpul articolului. Nu cred că exprimarea este cea mai reuşită, însă măcar este un început.--Andynomite (discuţie) 28 martie 2009 16:33 (EET)[răspunde]
Am făcut rezumatul articolului în introducere. Nu mai am obiecţii, consider că articolul poate fi promovat. --Turbojet 6 mai 2009 21:57 (EEST)[răspunde]

   Discuţie încheiată. Rezultat: Promovat.  Daniel  Mesaj  14 mai 2009 14:59 (EEST)   [răspunde]