Clash Royale

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Clash Royale

Dezvoltator(i) Ubisoft  Modificați la Wikidata
Editor(i) Supercell  Modificați la Wikidata
Distribuitor(i) Google Play
App Store  Modificați la Wikidata
Ultima versiune 1.9.2[1]  Modificați la Wikidata
Platformă Android
iOS  Modificați la Wikidata
Dată lansare 2 martie 2016
Genuri Joc de rol online masiv cu multi-jucători  Modificați la Wikidata
Moduri Joc online de multiplayer masiv  Modificați la Wikidata
Media teledescărcare[*]  Modificați la Wikidata
Prezență online
site web oficial
Facebook
Twitter
canal YouTube

Clash Royale este un joc video de strategie produs de compania Supercell, care a mai produs Clash of Clans, Hay Day și Boom Beach. Jocul a fost lansat la 2 martie 2016 și este disponibil pe Google Play și App Store. Scopul jocului este acela de a distruge castelele celuilalt jucător, folosind cărți speciale. În joc există patru tipuri de cărți: common, rare, epic și legendary.

În joc exista diferite chest-uri (cufere) din care poți primi diferite cărți pe care le vei putea folosi în pachetul tău. Fiecare carte are un nivel care începe cu 1 și poți sa le dai upgrade. Fiecare carte are un număr maxim de nivele în funcție de ce grad are.

Clasificare:

  • common: nivel 13
  • rare: nivel 11
  • epic: nivel 8
  • legendary: nivel 5

Cards- Lava hound/ Caine de lava- Este o carte legendara care se deblocheaza din arena 4. Are viata medie si un atac slab. Prince/ Print- Este o carte epica care se deblocheaza din Training camp. Are viata medie si atac mare. P.e.k.k.a- Este o carte epica care se deblocheaza din arena 4. Are viata mare si are cel mai mare atac de cat toate trupele de sol. Wizard/ Vrajitor-Este o carte rara care se deblocheaza in arena 5. Are viata medie si atac un pic mai puternic decat al Lava Hound-ului. Sparky-Este o carte legendara care are viata medie si atac foarte mare.[necesită citare]

Note[modificare | modificare sursă]