Hay Day

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare
Hay Day
Hay Day
Dezvoltator(i)Supercell  Modificați la Wikidata
Editor(i)Supercell  Modificați la Wikidata
Distribuitor(i)Apple Inc.
Google Play
App Store  Modificați la Wikidata
Ultima versiune1.53.46  Modificați la Wikidata
PlatformăiOS
Android  Modificați la Wikidata
Dată lansareiOS:
21 iunie 2012
Android:
20 noiembrie 2013
Genurijoc video de strategie  Modificați la Wikidata
ModuriMultiplayer  Modificați la Wikidata
Mediadistribuire digitală
digital download[*][[digital download (commercial product distributed as a download; not to be confused with digital distribution, which additionally includes streaming)|​]]  Modificați la Wikidata
Controltouchscreen  Modificați la Wikidata
Prezență online
site web oficial

Hay Day este un joc de simulare produs și distribuit de Supercell. Jocul este disponibil în Google Play și App Store. Scopul jocului este de a construi o fermă și a creste în nivel.

Gameplay[modificare | modificare sursă]

Ferma[modificare | modificare sursă]

Unchiul jucătorului nu mai este capabil să aibă grijă de ferma lui, așa că predă jucătorului responsabilitatea fermei. La începutul jocului, apare o sperietoare care îi arată jucătorului sub forma unui tutorial cum să crească și să culeagă grâu.

Jucătorul poate cultiva diferite culturi sau planta pomi fructiferi la ferma sa. În plus, pot fi păstrate diverse animale de fermă (inclusiv pui, vaci, porci), care furnizează produse (cum ar fi ouă, lapte și slănină).

Cu diverse clădiri de producție (de exemplu, produse lactate, panificație) anumite produse agricole pot fi transformate în alte produse.Produsele agricole individuale pot fi utilizate sau vândute în moduri diferite. În schimb, jucătorul primește monede cu care poate cumpăra bunuri, clădiri de producție, animale de fermă și animale de companie, precum și obiecte decorative. De asemenea, primește puncte de experiență (EP) cu care pot fi atinse niveluri mai ridicate de joc. La niveluri superioare, pot fi deblocate culturi suplimentare, pomi fructiferi și tufișuri, culturi și animale de companie, clădiri de producție și bunuri care pot fi produse.Nava se oprește la fermă la fiecare 4 ore. Jucătorul are 18 ore pentru a umple cutiile de la bord cu materiile prime și produsele necesare. Ca recompensă, primiți monede, XP suplimentar și un voucher. Voucherele pot fi folosite pentru a cumpăra animale de companie (de ex. Câini, pisici sau iepuri) care pot fi hrănite cu slănină, lapte și morcovi și care oferă EP suplimentar și articole decorative speciale.În mină, jucătorul poate folosi explozivi și picături pentru a extrage diverse minereuri și metale, cum ar fi fierul, aurul sau argintul, din care pot fi făcute bare.În fiecare zi există un eveniment în care jucătorii pot primi puncte de experiență suplimentare, monede sau alte cadouri.În anumite ocazii, cum ar fi De exemplu, de Crăciun sau Halloween, se organizează alte evenimente în care jucătorii pot primi cadouri suplimentare.În 2020, permisul pentru fermă a fost introdus ca o nouă actualizare, care poate fi utilizat doar sezonier și oferă recompense suplimentare. Jucătorii trebuie să îndeplinească diferite obiective zilnice și săptămânale pentru a aduna puncte. Recompensele individuale pot fi deblocate. În plus față de monede și XP, există și recompense care durează doar în timpul sezonului de trecere a fermei. pot fi activate alte zone de producție în lactate sau în fabrică de zahăr. Cu bani reali, se pot debloca recompense suplimentare, de obicei semnificativ mai mari.Roata norocului vizitează ferma o dată pe zi. Poate fi transformat o dată pe zi gratuit (ulterior cu diamante). Cu anumite evenimente, recompensele cresc.

Jucătorii individuali se pot uni împreună în așa-numitele comunități, care pot consta din maximum treizeci de jucători. În cadrul unei comunități puteți discuta reciproc sau vă puteți ajuta reciproc. Derby-urile comunitare au loc săptămânal, în care cincisprezece comunități se întrec unul împotriva celuilalt. Jucătorilor li se atribuie sarcini diferite, pentru care se acordă puncte. În funcție de numărul de puncte obținute, jucătorii vor primi recompense suplimentare. La sfârșitul unui derby, primele trei comunități se ridică în timp ce cele trei cu cel mai mic scor se deplasează în jos. O comunitate poate fi grupată în una din următoarele ligi (de jos în sus):

Liga de intrare

Liga amatorilor

Liga profesională

Liga de experți

Liga Campionilor

Jucătorul își poate extinde treptat ferma cu obiecte de expansiune.Maggie, constructorul, o vizitează o dată pe săptămână. Vă puteți reproiecta ferma, taraba sau camionul de livrare pentru diamante, monede și bonuri.Pe lângă suprafața fermei propriu-zise, ​​jocul oferă și alte platforme de jocuri.

Orasul[modificare | modificare sursă]

Prin selectarea conexiunii feroviare, jucătorul ajunge în orașul său. Acolo pot fi ridicate diverse clădiri, care pot fi extinse în mai multe etape. Vizitatorii orașului care vizitează până la trei dintre clădirile orașului și doresc să cumpere anumite produse agricole de acolo vin, de asemenea, în oraș prin conexiunea feroviară. Obțineți ceea ce doriți, plătiți cu monede, puncte de experiență și puncte de reputație. Dezvoltarea orașului poate fi avansată cu punctele de reputație. Rezervația este atașată orașului. În funcție de progresul jocului, jucătorul poate păstra aici elefanți, hipopotami sau girafe - inițial animale adulte, mai târziu și animale tinere.

Zona de pescuit[modificare | modificare sursă]

În funcție de progresul jocului, aici pot fi deblocate până la 15 locuri de pescuit. Poate fi folosit pentru a produce momeli sau plase care pot fi folosite pentru pescuit. Peștele prins furnizează file de pește care poate fi prelucrat în alte produse din zona fermei. Cu năluci colorate de pescuit (verde, albastru, violet și galben), care sunt realizate cu bonuri, pot fi capturate specii de pești speciali, care sunt notate în cartea pescarului. Dacă un jucător a prins un pește nou, acesta primește recompense sub formă de diamante. O clădire specială poate fi amenajată o piscină cu homari și un salon de rațe. După ce homarii și rațele au fost prinse la locurile de pescuit cu capcane pentru homari sau rațe, cozile de homar sau penele de rață pot fi obținute de la acestea folosind piscina pentru homari sau salonul de rațe. Aceste produse pot fi prelucrate în continuare în zona fermei.

Valea[modificare | modificare sursă]

Cu o actualizare pe 24 iunie 2019, valea a fost introdusă ca un nou nivel de joc. [6] Valea nu poate fi folosită tot timpul, ci doar într-un sezon care durează câteva zile. Toți jucătorii dintr-o comunitate sunt acolo împreună cu alți jucători în propria lor autoutilitară de livrare. Puteți conduce pe o hartă cu clădiri diferite. Trebuie să finalizați misiuni zilnice, să vă livrați propriile bunuri către clădiri, să transportați bunuri din clădire în clădire, să reparați camionete defalcate ale altor jucători și să colectați găini sau să rezervați animale. Cu aceasta, se pot câștiga monede albastre, roșii și verzi, care pot fi în cele din urmă schimbate în recompense într-un magazin de vale până la sfârșitul sezonului curent de vale.