Amfiteatru Economic

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare

Amfiteatru Economic este o revistă științifică publicată la Academia de Studii Economice din București la Editura A.S.E.

Revista Amfiteatru Economic este realizată de un colectiv de cadre didactice din Facultatea de Business si Turism(fostă Comerț) a Academiei de Studii Economice din [București]. Abordează teme de anvergură națională, regională și internațională.

Revista Amfiteatru Economic este clasificată de către Consiliul Național al Cercetării Științifice din Învățământul Superior (CNCSIS) din România în categoria A.[1]

Revista Amfiteatru Economic este inclusă în baza de date internațională ISI Thomson Reuters Services (Social Sciences Citation Index, Social Scisearch, Journal Citation Reports/Social Sciences Edition).[2]

Revista mai este indexată și în bazele de date internaționale EBSCO Publishing, ProQuest LLC, Directory of Open Access Journals (DOAJ), Journal of Economic Literature (EconLit)[3], Elsevier B.V. Bibliographic Databases (SCOPUS), Research Papers in Economics (RePEc)[4], International Bibliography of the Social Sciences (IBSS)[5] și Cabell's Directory of Publishing Opportunities (Business Directories - Economics & Finance).

Note[modificare | modificare sursă]

Legături externe[modificare | modificare sursă]