Amfiteatru Economic

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare

Amfiteatru Economic este o revistă științifică publicată la Academia de Studii Economice din București la Editura A.S.E.

Revista Amfiteatru Economic a fost fondata in anul 1999 si este realizată actualmente de un colectiv de cadre didactice din Facultatea de Business si Turism(fostă Comerț), Academiei de Studii Economice din [București]. Abordează teme economice de anvergură națională, regională și internațională.

Revista Amfiteatru Economic este clasificată de către Consiliul Național al Cercetării Științifice din Învățământul Superior (CNCSIS) din România în categoria A.[1]

Revista Amfiteatru Economic este inclusă în baza de date internațională ISI Thomson Reuters Services (Social Sciences Citation Index, Social Scisearch, Journal Citation Reports/Social Sciences Edition)[2], din anul 2017 baza de date internațională ISI Thomson Reuters Services se transforma in Clarivate Analytics Web of Science.

Revista mai este indexată și în bazele de date internaționale: Scopus, EBSCO Publishing, ProQuest LLC, Directory of Open Access Journals (DOAJ), Journal of Economic Literature (EconLit)[3], Elsevier B.V. Bibliographic Databases (SCOPUS), Research Papers in Economics (RePEc)[4], International Bibliography of the Social Sciences (IBSS)[5] și Cabell's Directory of Publishing Opportunities (Business Directories - Economics & Finance).

Note[modificare | modificare sursă]

Legături externe[modificare | modificare sursă]