Alexia Țalavutis

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
(Redirecționat de la Alexia Talavutis)
Jump to navigation Jump to search
Alexia Țalavutis
Date personale
Născută (28 de ani) Modificați la Wikidata
Cetățenie Flag of Romania.svg România Modificați la Wikidata
Ocupație actriță Modificați la Wikidata

Alexia Țalavutis (Alexandra Maria Țalavutis; n. 27 mai 1990, Constanța)[1] este o cântăreață, dansatoare, prezentatoare de emisiuni de radio și actriță de televiziune română, cel mai bine cunoscută publicului larg din România ca membră a formației Lala Band[2] și interpretă a personajului Monica Bora din serialul de televiziune Pariu cu viața, realizat și difuzat de canalul de televiziune Pro TV.

Note biografice[modificare | modificare sursă]

Născută în Constanța, la data de 27 mai 1990, Alexia a fost un copil prodigios. La șase ani a fost co-prezentatoare unei emisiuni pentru copii la televiziune. Dovedind calitătăți muzicale, Alexia a urmat cursurile Liceului de muzică George Enescu din București, după care a devenit studentă la teatru și management.[3]

Viață timpurie[modificare | modificare sursă]

I s-a decernat Premio Assolutto pentru interpretare muzicală la Festivalul Di Maiori din Italia.[4]

Lala Band și Pariu cu viața[modificare | modificare sursă]

În serialul Pariu cu viața, Alexia interpretează personajul Monica Bora.[5]. Având experiență anterioară de televiziune, Alexia Talavutis a mai putut fi văzută și în serialul de comedie “Trăsniții,” difuzat de Prima TV, respectiv în serialul Moștenirea, primul serial românesc de pe Pro TV.

Referințe[modificare | modificare sursă]

Legături externe[modificare | modificare sursă]