Alexia Talavutis

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare

Alexia Maria Țalavutis (n. 27 mai 1990 Alexandra Maria Țalavutis [1], Constanța) este o cântăreață, dansatoare, prezentatoare de emisiuni de radio și actriță de televiziune română, cel mai bine cunoscută publicului larg din România ca membră a formației Lala Band [2] și interpretă a personajului Monica Bora din serialul de televiziune Pariu cu viața, realizat și difuzat de canalul de televiziune ProTV.

Note biografice[modificare | modificare sursă]

Născută în Constanța, la data de 27 mai 1990, Alexia a fost un copil prodigios. La șase ani a fost co-prezentatoare unei emisiuni pentru copii la televiziune. Dovedind calitătăți muzicale, Alexia a urmat cursurile Liceului de muzică George Enescu din București, după care a devenit studentă la teatru și management. [3]

Viață timpurie[modificare | modificare sursă]

I s-a decernat Premio Assolutto pentru interpretare muzicală la Festivalul Di Maiori din Italia.[4]

Lala Band și Pariu cu viața

[modificare | modificare sursă]

În serialul Pariu cu viața, Alexia interpretează personajul Monica Bora. [5]. Având experiență anterioară de televiziune, Alexia Talavutis a mai putut fi văzută și în serialul de comedie “Trăsniții,” difuzat de Prima TV, respectiv în serialul Moștenirea, primul serial românesc de pe ProTV.

Referințe[modificare | modificare sursă]

  1. ^ Vedete Blog
  2. ^ ProTV
  3. ^ Vedete
  4. ^ Biografie
  5. ^ You Tube

Legături externe[modificare | modificare sursă]