Wikipedia:Pagini de șters/Mihai Radu Architects

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Mihai Radu Architects[modificare sursă]

PaginăModificăDiscuțieIstoricTrimiteriUrmăreșteJurnale

Ștergerea a fost propusă la 24 iulie 2009. Încheierea discuției este preconizată pentru 29 iulie 2009.

Justificare: posibilă lipsă de notabilitate, (auto)promovare--Sebimesaj 24 iulie 2009 15:31 (EEST)[răspunde]

Contraargument[modificare sursă]

  • Mihai Radu Architects este unul dintre cele mai importante birouri autohtone de proiectare. Alături de nume precum Westfourth Architecture, West Architecture, DSBA sau PZP, constituie unul dintre numele de referință în domeniu.
  • Notabilitatea acestui articol se raporteaza la notabilitatea articolelor despre arhitecți români și arhitectura contemporană. În versiunea românească a wikipedia, acest gen de articole este foarte puțin susținut, însă versiunile din alte limbi cuprind numeroase articole despre arhitecți contemporani mai mult sau mai puțin cunoscuți, pentru că, acolo, arhitectura este un subiect notabil. Dacă pentru ro.wikipedia arhitecții contemporani nu sunt subiecte notabile atunci articolele de acest tip ar trebui șterse, implicit și cel despre Mihai Radu Arhitects. Însă, dacă ele constituie repere enciclopedice, atunci ar trebui susținute si încurajată dezvoltarea lor.
  • Referitor la (auto)promovare, fiecare articol din această enciclopedie, indiferent de subiect/ domeniu, poate constitui un mijloc de promovare, chiar și al unei idei simple, cum ar fi ploaia, spre exemplu.

(Auto)promovarea nu este un argument pentru ștergerea unui articol. Wikipedia este o enciclopedie care are un conținut liber și care se bazează pe un set minimal de reguli ce au în vedere notabilitatea subiectului, veridicitatea informațiilor și păstrarea caracterului neutru în editare (Wikipedia: Politici fondatoare, Wikipedia:Set simplificat de reguli).Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 89.122.247.144 (discuție • contribuții).

 Discuție încheiată. Rezultat: ștergere. —Andreidiscuție 10 septembrie 2009 16:59 (EEST)[răspunde]