Discuție Utilizator:Muselk

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Muselk) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect! 25 martie 2008 23:35 (EET)

Pentru oraşe, în cutia din dreapta sus nu punem decât rezultatele ultimului recensământ oficial. Adică în cazul nostru 2002. --Alex:D 26 martie 2008 01:41 (EET)[răspunde]

■ Testul v-a fost anulat[modificare sursă]

Testul dumneavoastră de la pagina Braşov a funcţionat, dar a fost anulat. Pentru alte încercări vă rugăm să folosiţi cutia cu nisip. Vă invităm să citiţi şi pagina de bun venit pentru a afla cum puteţi contribui la enciclopedia noastră. Mulţumim. Alex:D 26 martie 2008 19:02 (EET)[răspunde]

Braşov, din nou[modificare sursă]

Aşa cum vi s-a mai sus o dată, caseta de informaţii de la articolele despre oraşe conţine populaţia de la ultimul recensămînt. În momentul de faţă ultimul recensămînt din România a fost cel din 2002. Totuşi puteţi introduce date mai noi despre populaţia oraşului la secţiunea de demografie, cu condiţia să citaţi o sursă de încredere.

Am constatat că unii utilizatori se străduiesc în mod ridicol să demonstreze că oraşul lor e mai cu moţ, şi se întrec în a pune în articole numere din ce în ce mai mari şi mai fanteziste. Sper că nu e cazul dumneavoastră. — AdiJapan 5 ianuarie 2009 11:23 (EET)[răspunde]

Etichete de avertizare[modificare sursă]

Vă rog să nu ştergeţi nejustificat etichetele de avertizare aplicate paginilor Wikipedia . Aveţi posibilitatea de a vă expune punctul de vedere în pagina de discuţie . Mulţumesc. --Andreidiscuţie 1 aprilie 2009 18:45 (EEST)[răspunde]

Sursa şi drepturile de autor ale imaginii Corpul V.jpg[modificare sursă]

  • Aţi trimis la Wikipedia fişierul Corpul V.jpg, care nu este însoţit de datele obligatorii — sursa imaginii şi licenţa sub care este disponibilă — sau la care aceste date sunt incomplete ori greşite. În această situaţie drepturile de autor sunt neclare.
  • Dacă dumneavoastră aţi creat imaginea, precizaţi acest lucru; în caz contrar trebuie să menţionaţi sursa ei (adresa sitului de internet, datele cărţii etc.) şi să justificaţi folosirea fişierului la Wikipedia.

Găsiţi o listă a indicaţiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veţi furniza informaţiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea poate fi ştearsă fără alte avertizări prealabile.


Problemă privind drepturile de autor ale fişierului Corpul Z.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulţumesc pentru încărcarea fişierului Corpul Z.jpg. Acestuia, însă, îi lipsesc informaţiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fişierul va fi şters în curând, dacă nu se pot determina sursa fişierului şi licenţa sub care este disponibil. Dacă ştiţi aceste informaţii, atunci vă rugăm să adăugaţi o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii.

Dacă aţi încărcat şi alte fişiere, asiguraţi-vă că aţi le-aţi specificat corect licenţa şi sursa. Puteţi găsi o listă de fişiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveţi întrebări, le puteţi adresa la Cafenea. Vă mulţumim pentru colaborare. --Andreidiscuţie 30 aprilie 2009 19:25 (EEST)[răspunde]


Problemă privind drepturile de autor ale fişierului Rectorat3.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulţumesc pentru încărcarea fişierului Rectorat3.jpg. Acestuia, însă, îi lipsesc informaţiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fişierul va fi şters în curând, dacă nu se pot determina sursa fişierului şi licenţa sub care este disponibil. Dacă ştiţi aceste informaţii, atunci vă rugăm să adăugaţi o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii.

Dacă aţi încărcat şi alte fişiere, asiguraţi-vă că aţi specificat corect licenţa şi sursa. Puteţi găsi o listă de fişiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveţi întrebări, le puteţi adresa la Cafenea. Vă mulţumim pentru colaborare.  —Andreidiscuţie 28 ianuarie 2010 10:11 (EET)[răspunde]