Discuție Utilizator:Mugur mosescu

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 16 ani de Mugur mosescu în subiectul SI asa

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Mugur mosescu) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect! --Pixibot 2 octombrie 2007 02:45 (EEST)Răspunde

Sursa şi drepturile de autor ale imaginii Ion Pachia.jpg[modificare sursă]

Aţi trimis la Wikipedia fişierul Ion Pachia.jpg, care nu este însoţit de datele obligatorii — sursa imaginii şi licenţa sub care este disponibilă — sau la care aceste date sunt incomplete ori greşite. În această situaţie drepturile de autor sunt neclare. Dacă dumneavoastră aţi creat imaginea, precizaţi acest lucru; în caz contrar trebuie să menţionaţi sursa ei (adresa sitului de internet, datele cărţii etc.) şi să justificaţi folosirea fişierului la Wikipedia. Găsiţi o listă a indicaţiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veţi furniza informaţiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea va fi ştearsă fără alte avertizări prealabile.

IMAGINEA / FOTOGRAFIA "Ion D. Pachia" (= Ion Pachia-Tatomirescu)aparţine "arhivei PACHIA", mai exact, este o fotografie făcută de Floriana Pachia, tatălui, Ion Pachia / Ion Pachia-Tatomirescu, la 25 mai 2006 (Tatomirescu este pseudonimul adaugat la numele de Pachia, nume provenind de la al satului natal, Tatomireşti, plus onomasticul sufix dacic -escu). Pentru "impresie esteticǎ" aş dori (atât eu cât şi IPT)ca textul wikipedist sä fie ilustrat şi cu o fotografie (ori cu un "ciberdesen" de pe respectiva foto)din 1983, cu semnǎturǎ / "autograf", tot din "arhiva-Pachia"... Pentru ambele fotografii am încuviinţarea de a le oferi Wikipediei... Cu deosebita stima, Mugur mosescu 14 octombrie 2007 16:26 (EEST)Răspunde

Cerere ajutor[modificare sursă]

Bună ziua,

Apreciez că v-aţi gândit la mine şi mi-aţi cerut ajutorul. Din nefericire nu dispun de timpul liber necesar pentru o astfel de colaborare. Vă rog adresaţi-vă cu toată încrederea altor administratori (găsiţi aici lista administratorilor) şi veţi găsi cu siguranţă pe cineva să vă ajute.

Toate cele bune, --Gutza D D+ 14 octombrie 2007 19:52 (EEST)Răspunde

Mesaj[modificare sursă]

Bun venit la Wikipedia! Am avea mare nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru a adăuga conţinut nou, dar din păcate adăugările dumneavoastră recente nu sunt considerate suficient de notabile sau nu au suficient caracter enciclopedic. Vă invităm să aruncaţi o privire la pagina de bun venit dacă vreţi să aflaţi cum puteţi contribui la enciclopedia noastră. Vă mulţumim încă o dată! Alex:D|Mesaje 1 noiembrie 2007 19:10 (EET)Răspunde

Franjă lirico-semantic-sincretică[modificare sursă]

Vă rog să nu mai faceţi acuzaţii înainte de a verifica. Articolul este aici: Franjă lirico-semantic-sincretică. Rad Urs Mesaj 6 decembrie 2007 11:39 (EET)Răspunde

Re:Maximus2008[modificare sursă]

Nu am nici cea mai vagă idee despre ce vorbiţi. --Gutza DD+ 23 ianuarie 2008 11:20 (EET)Răspunde

Blocat[modificare sursă]

V-a fost blocat accesul la modificarea paginilor din Wikipedia întrucât aţi încălcat regulamentele. Termen de blocare: 24 de ore.

Am constatat că sînteţi una şi aceeaşi persoană cu utilizatorul Ion D. Pachia. Clonele sînt permise în anumite cazuri speciale, dar dumneavoastră aţi încălcat două reguli referitoare la clone: aţi folosit acest cont în timp ce contul Ion D. Pachia era blocat şi aţi contribuit la articolul Ion Pachia-Tatomirescu şi la pagina asociată de discuţii dînd impresia că există o susţinere mai largă a opiniilor din articol decît există în realitate. — AdiJapan  23 ianuarie 2008 13:19 (EET)Răspunde

SI asa[modificare sursă]

Si asa a fost descoperita America... Mugur mosescu 22 februarie 2008 12:45 (EET)Răspunde