Discuție Utilizator:Mrmorlo

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Mrmorlo) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect!


Problemă privind drepturile de autor ale fişierului Centrul.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulţumesc pentru încărcarea fişierului Centrul.jpg. Acestuia, însă, îi lipsesc informaţiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fişierul va fi şters în curând, dacă nu se pot determina sursa fişierului şi licenţa sub care este disponibil. Dacă ştiţi aceste informaţii, atunci vă rugăm să adăugaţi o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii.

Dacă aţi încărcat şi alte fişiere, asiguraţi-vă că aţi specificat corect licenţa şi sursa. Puteţi găsi o listă de fişiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveţi întrebări, le puteţi adresa la Cafenea. Vă mulţumim pentru colaborare.  —Andreidiscuţie 28 iunie 2009 00:36 (EEST)[răspunde]

Necesită citări[modificare sursă]

Bună ziua! La articolul Drăgăşani contribuţiile aduse necesită unele citări conform regulilor wikipediei. Nu sunt admise cercetări proprii. Studiaţi Wikipedia:Citarea surselor. Şi aşa articolul mai are ceva probleme şi numai cercetare proprie îi mai lipseşte --Bunu vio (discuţie) 28 iunie 2009 17:08 (EEST)[răspunde]

Moll-ul şi cultura[modificare sursă]

Întradevar moll-ul poate fi un mijloc de divertisment în situaţia existenţei în incinta lui a unor mijloace de divertisment ca patinoare, săli de cinema cu filme de divertisment, săli de jocuri pe calculator, terenuri de tenis, toate aceste ca o completare a activităţilor de comerţ şi alimentaţie publică. Sunt necesare, chiar foarte necesare după o zi sau o săptămână stresantă la serviciu sau dece nu şi la şcoală. Însă aici nu vei găsi nimic care să-ţi îmbunătăţească nivelul de cultură. Nivelul de cultură se formează frecventând o bibliotecă, un muzeu, un teatru, un cinematograf cu programe de filme de artă, un sit istoric (mănăstire, schituri, cetăţi). Dacă spuneţi că prietenul dvs. ţine minte din municipiul Râmnicu Vâlcea doar moll-ul, cred că are ceva probleme cu nivelul cultural, şi este foarte rău. Un elev de liceu, un absolvent de liceu care studiază sau a studiat o asemenea şcoală trebuie să fie un viitor intelectual mai mult sau mai puţin pregătit, dar totuşi un intelectual. Cu cât eşti mai pregătit cu atât te descurci mai uşor în societate, la serviciu, fie că eşti un simplu muncitor sau inginer, medic, profesor. În liceu studiezi la un nivel mediu diferite discipline care au ca scop pregătirea unui individ cu un anumit grad de cultură util societăţii care nu poate fi manipulat uşor de indivizi care urmăresc scopuri nu tocmai "ortodoxe". De aia se întâmplă ce se mai întâmplă: trafic de persoane care să muncească aproape ca sclavii, muncă la negru, trafic de droguri,etc. Mă aşteptam ca prietenul dvs. să vă spună că în afară de moll a rămas impresionat de Muzeul judeţean, Muzeul de artă "Casa Simian", Muzeul Satului, eventual un spectacol la Teatrul "Ariel", Episcopia Vâlcii. Asta trebuie să rămână în memoria unui turist. Vă spun acestea întrucât am văzut că sunteţi un olimpic, deci un viitor intelectual. Succes pe viitor--Bunu vio (discuţie) 29 iunie 2009 13:25 (EEST)[răspunde]

Nu aţi înţeles. Nu era vorba de Rm.Vâlcea. Acesta a fost un exemplu. Putea fi vorba şi de Scorniceşti. Un om cu o oarecare cultură când merge într-o localitate nu se interesează unde este moll-ul, sau barul, sau discoteca, sau cârciuma (sunt şi acestea necesare pentru divertisment, cumpărături), ci se interesează de istoricul acesteia, ce situri istorice se află pentru a fi vizitate, ce reprezintă din punct de vedere istoric. În concluzie asta era ideea. Numai bine--Bunu vio (discuţie) 29 iunie 2009 20:37 (EEST)[răspunde]

Fişier:Centrul.jpg[modificare sursă]

V-aş ruga data viitoare să alegeţi pentru fişiere nişte titluri ceva mai explicite, din care să reiasă subiectul, pe cît posibil. Un titlu ca „Centrul.jpg” nu este recomandabil, fiindcă nu rezultă al cui centru este reprezentat în imagine.

De asemenea, mărimea imaginilor poate fi oricît --- în limite rezonabile şi în funcţie de subiect. Nu este nevoie să faceţi economie de spaţiu; puteţi trimite şi imagini cu cîteva mii de pixeli pe fiecare dimensiune. Nu uitaţi că unii cititori nu se mulţumesc cu rezoluţia imaginii aşa cum apare ea pe ecran, ci vor s-o vadă la rezoluţia integrală.

Toate cele bune. — AdiJapan 6 iulie 2009 09:07 (EEST)[răspunde]

Previzualizare[modificare sursă]

Am observat la pagina Scornicești că obișnuiți să salvați în mod repetat, la intervale scurte de timp, pagina la care lucrați, deși ați făcut numai mici modificări. Dacă doriți să vedeți ce efect au modificările făcute este suficient să folosiți butonul de previzualizare (lângă cel de salvare). În acest mod veți evita încărcarea istoricului paginii cu versiuni intermediare și veți permite celorlalți utilizatori să urmărească mai ușor modificările. Mulțumesc! Bătrânul (discuție) 7 octombrie 2014 15:59 (EEST)[răspunde]

Problemă privind drepturile de autor ale fișierului Gara din dragasani.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Gara din dragasani.jpg. Acestuia, însă, îi lipsesc informațiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fișierul va fi șters în curând, dacă nu se pot determina sursa fișierului și licența sub care este disponibil. Dacă știți aceste informații, atunci vă rugăm să adăugați o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii (atenție - reîncărcarea imaginii nu duce la modificarea paginii ei de descriere).

Dacă ați încărcat și alte fișiere, asigurați-vă că ați specificat corect licența și sursa. Puteți găsi o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumim pentru colaborare. //   Gikü  vorbe  fapte  14 decembrie 2022 01:43 (EET)[răspunde]