Discuție Utilizator:Daniela Bugea

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Bine ați venit la Wikipedia în limba română!
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai fructuoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
Ce nu este Wikipedia
Câteva greșeli comune ce trebuie evitate.
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Cum să creați propriul articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Groapa cu nisip
Locul destinat testelor.
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Cafenea
Informații și discuții despre evenimente curente.
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Daniela Bugea) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.



-- Comunitatea utilizatorilor 20 iulie 2013 18:05 (EEST)

Redenumire pagina Florin Cezar Ouatu in Cezar Ouatu[modificare sursă]

Mulțumesc pentru înțelegere!! În special, utilizatorului XXN pentru intervenția salvatoare și lui Andrei Stroe pentru îndrumare !! În prezent, mă familiarizez cu regulile Wikipedia și sper în ajutorul tuturor !!

Am revenit, așadar asupra textului inițial al intervenției mele (fără să editez conform regulior Wiki, pentru că le-am vazut ulterior, lucru pentru care îmi cer scuze sincer!). În ceea ce privește propunerea de redenumire a paginii Florin Cezar Ouatu în Cezar Ouatu, mulțumesc celor care mă pot susține și ajuta !! Fără supărare și cu tot respectul pentru munca tuturor, doar observațiile critice și lecțiile administrate usturător nu ajută prea mult la crearea unui dialog benefic!!

Am primit această recomandare din partea unui reprezentant Wikimedia Information Team, Dan Oprisa ( cu s sau ș, nu știu, eu am copiat numele din emailul transmis mie): să solicit ștergerea rapidă a numelui paginii Florin Cezar Ouatu, în vederea redenumirii ei, inserînd textul {{șr|pentru a face loc mutării aici a paginii Florin Cezar Ouatu}} Am înțeles că acest lucru nu este văzut cu mare bucurie de contributorii paginii pentru că se pierd drepturile de autor !! Regret sincer acest lucru, pentru ca să nu se ajungă la această situație, ar fi fost benefic ca subiectul paginii, în viață, să fie consultat înainte de crearea ei !!

Am fost avertizată să ofer surse de încredere pentru cererea de redenumire a paginii. O parte au fost listate de utilizatorul XXN, voi adăuga și eu altele. Începând cu luna decembrie 2012, toată media românească și internațională se referă la subiectul paginii menționate aici, utilizând numele de Cezar Ouatu. Cezar a reprezentat România la Eurovision 2013 sub acest nume și așa este cunoscut, în prezent, în toată lumea. Câteva surse (enumerarea tuturor este aproape imposibilă): prezentarea făcută lui Cezar pe pagina Eurovision, aparținând European Broadcasting Union „About Cezar”. Accesat în . 

Interviu agenția de știri Agerpres Craiu, Petronius (). „Interviu Cezar Oautu: Eu acum nu mai cânt pentru o nișă, cânt pentru publicul larg”. Accesat în . 

Biografia lui Cezar pe un site de profil, Best Music „Biografie Cezar Ouatu”. Accesat în .  Așa cum am menționat, doresc să contribui cu o alta biografie (completă, actualizată), fotografii, toate la cererea și cu acceptul lui Cezar Oautu, și solicit cu toată bunăcredința înțelegerea administratorilor Wiki!! Vă mulțumesc din suflet !!Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Daniela Bugea (discuție • contribuții).

Nu mi-ați răspuns la întrebarea pe care v-am pus-o ieri. O repet aici:
Care „Echipă de Informare Wikimedia”? Există așa ceva? Cine e Dl Dan Oprisa care vă face recomandări prin e-mail? -- Victor Blacus (discuție) 19 mai 2014 00:20 (EEST)[răspunde]

Titulara acestui cont mai are și contul Daniela E. Bugea. I-am trimis pe pagina de discuții a acelui cont răspunsul la o interpelare pe care mi-o adresase. -- Victor Blacus (discuție) 19 mai 2014 13:43 (EEST)[răspunde]

Semnătură[modificare sursă]

Vă rugăm ca atunci când faceți comentarii pe paginile de discuție ale articolelor sau utilizatorilor Wikipedia, să adăugați și semnătura dumneavoastră. Este un lucru necesar la Wikipedia și este foarte simplu de adăugat, trebuie doar să dați un clic pe butonul din bara superioară a casetei de editare sau să tastați patru tilde ( ~~~~ ) și în mod automat se generează numele dumneavoastră precum și data și ora la care ați făcut comentariul. Mulțumesc! Silenzio (discuție) 19 mai 2014 00:12 (EEST)[răspunde]

Bună ziua, Daniela Bugea. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Silenzio76.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Nelămurire[modificare sursă]

Am văzut că ați scris: Cu toată politețea de care sunt în stare, mai întreb, de ce nu se poate înțelege că datele existente pe pagina Florin Cezar Ouatu sunt incomplete, neactualizate și îl reprezintă prea puțin pe Cezar ?

Cu toată politețea de care sunt eu în stare, vă întreb, de ce nu corectați și completați întâi datele existente pe pagina Florin Cezar Ouatu, dacă tot declarați că îi sunteți o colaboratoare apropiată? --Miehs (discuție) 19 mai 2014 11:42 (EEST)[răspunde]