Discuție Utilizator:85.186.241.207

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 18 ani de Rebel în subiectul Drepturi de autor

Bun venit la Wikipedia în română. Vă invităm să vă un cont de utilizator şi să continuaţi să editaţi. Apropo, în articolul [[listă de moldoveni], vă rog, când adăugaţi un nume nou să scrieţi atât numele normal, cât şi cel întors (cel cu virgulă), pentru a lega bine articolele.

Ex: Scrieţi [[Alexandru Plămădeală|Plămădeală, Alexandru]], sculptor pentru a obţine Plămădeală, Alexandru, sculptor cu o legătură (link) spre articolul Alexandru Plămădeală. Acest articol există, în schimb articolul Plămădeală, Alexandru nu există.

Vă mulţumesc. --Danutz 16 ianuarie 2006 19:05 (EET)Răspunde

Drepturi de autor[modificare sursă]

Bine aţi venit la Wikipedia. V-aş ruga să fiţi mai atent în privinţa materialelor pe care le depuneţi aici. Spre exemplu, materialul depus în articolul despre Petre Ştefănucă încalcă drepturile de autor ale paginii memoria.ro.

==Dreptul de autor==
Oare??? Nu văd cum materialul respectiv încălca drepturile de autor, 

de vreme ce eu făceam referire la sursa şi mai folosisem şi ghilimele! Sau "encilopedia" asta interzice citatele? Nu ştiam! Scuze. Oricum, discuţia asta nu mai are rost, pentru că am modificat articolele care nu vă plăceau, iar altele nu am de gând să mai postez: am destule de făcut decât să postez materiale pe care alţii le şterg, fără a le citi...

Totuşi vă rog să vă mai informaţi în privinţa "legalităţii" citatelor. Nu de alta, dar dacă nu faceţi referire la autorii din care citaţi, uite tocmai atunci încălcaţi drepturile de autor, domnilor! Toate cele bune!


Preferabil este să depuneţi materiale purtându-vă semnătura pentru a promova eficient cultura românească. Dacă sunteţi nevoit, însă, să folosiţi materiale de pe pagini existente, aveţi grijă de drepturile de autor.

Vă mulţumim! яεbεŀ 16 ianuarie 2006 20:00 (EET)Răspunde