Bridgit Mendler

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Bridgit Mendler, 2013

Bridgit Claire Mendler (n. 18 decembrie 1992) este o actriță americană, cântăreață, muziciană și compozitor. A terminat in 2013 flimarile pentru serialul"Bafta Charlie!" si a jucat în filmul Disney Channel Original Lemonade Mouth . Ea a avut un rol secundar ca Julieta Van Heusen în Magicienii din Waverly Place și, de asemenea, a apărut în filmele Labor Pains , Alvin și Veverițele: Squeakquel, The Clique și Beverly Hills Chihuahua 2. Ea a semnat cu Hollywood Records, care intenționează să lanseze albumul de debut, în iunie / iulie 2012. Eaa lansat primul ei single din albumul ei de debut, "Ready or not", în iunie 2012.

Bridget Mendler joacă rolul lui Teddy Duncan, o adolescentă ca oricare alta ce trebuie să aibă grijă din când în când de sora ei mai mică. În serialul de comedie "Good luck Charlie" ea decide să facă un jurnal video pentru sora ei cu tot felul de sfaturi.

Mendler a mai jucat rolul Juliet Van Heusen, prietena-vampir a lui Justin Russo în serialul premiat cu un trofeu Emmy, Wizards of Waverly Place". Filmografia ei include și un rol episodic în serialul "JONAS", unde a cântat alături de Nick Jonas și un rol în producția 20th Century Fox "Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel."

La câteva săptămâni după ce a ales cariera de actriță, Mendler obține un rol în drama "General Hospital", producție ABC. La scurt timp joacă și în "Alice Upside Down", "The Clique" și "Labor Pains."

Bridgit Mendler a prins microbul actoriei de la vârsta de 8 ani în timp ce participa într-o tabără locală din San Francisco.Experiența ei timpurie a dus la câștigarea unor roluri în teatru și în musicaluri. În cele din urmă a devenit cea mai tânără interpretă a Festivalului Fringe din San Francisco. Mai târziu a început să-și folosească vocea în seriale de animație ca "Legenda lui Buddha" și jocuri de calculator gen "Bone".

Cariera actoricească[modificare | modificare sursă]

Bridgit a avut un agent în San Francisco, atunci când ea avea doar de 11 de ani. Când ea a avut treisprezece ani, a început să lucreze pe piața din Los Angeles, primul ei rol fiind în LA în telenovela Spitalul General în anul 2006. În același an, ea a oferit vocea pentru un joc video, Bone: The Great Cow Race.. În 2007, Mendler a jucat rolul de Pamela Jones în filmul Alice Upside Down, iar în 2008, Mendler a jucat rolul de Kristen Grigorie în filmul The Cique.

În 2009, ea a jucat în interesul clienților dragostea pentru Nick Jonas de la premiera seriei Jonas. în același an, ea a jucat alături de Lindsay Lohan în filmul Labor Pains. Ea a jucat de asemenea ca oaspete în nouă episoade din Wizards din Waverly Place ca Julieta Van Heusen, un vampir de care Justin Russo (David Henrie) se îndrăgostește . În același an, ea a fost în filmul Alvin și Veverițele: Squeakquel. Ea a jucat în seria Disney Channel Original,Good Luck Charlie, care a avut premiera pe 4 aprilie, 2010.

În 2011, ea a jucat ca Olivia White, rolul principal în filmul original Disney Channel, Lemonade Mouth. Ea a jucat, de asemenea, ca Teddy Duncan în filmul original Disney Channel, Good Luck Charlie, e Crăciunul!. În același an, ea a apărut în Prietenii Disney pentru Jocuri Schimbarea (în cazul în care ea a fost căpitanul echipei galbene), astfel încât aleatoare! (în cazul în care ea a efectuat cu gura limonadă și a participat la schițe), PrankStars și Extreme Makeover: Home Edition (în cazul în care ea a făcut o apariție cameo cu ea Good Luck Charlie coopereze-star Bradley Steven Perry).

În 2012,ea a oferit vocea Arriettey în lumea secretă a lui Arrietty.

Cariera muzicală[modificare | modificare sursă]

În 2010, creditele lui Bridgit ca o cântăreață includ tema cântecului pentru Good Luck Charlie, intitulat "Stai acolo Baby". Ea a cântat, de asemenea, un "cover" după "Când ea m-a iubit", de la Toy Story 2, pentru albumul DisneyMania 7 . Ea a înregistrat un cântec pentru filmul Disney, Tinker Bell și salvare Fairy Mare, numit "Cum sa cred". La sfârșitul anului 2010, Mendler a scris și a efectuat piesa "Acesta este paradisul meu" pentru film Beverly Hills Chihuahua 2. Acesta a avut premiera pe Disney Channel pe 19 decembrie 2010.

În 2011, Bridgit a efectuat melodii pentru Lemonade mouth film, în care ea a jucat solistul într-o trupă de liceu. Primul ei single, "Cineva", a debutat și a ajuns la numărul 89 de pe US Billboard Hot 100 și a vândut 6.000 de exemplare în prima săptămână în Statele Unite, potrivit Nielsen SoundScan. Unică de-al doilea, "determinat", a ajuns la numărul 51 în SUA, Billboard Hot 100 și a fixării în 2 mai multe țări. Melodii din film, sunt "Somebody", "determinat", și "Livin on a Wire de mare", s-au jucat la Radio Disney. Coloana sonoră a filmului, care are foarte mult trupa fictiv cu Mendler pe vocalist a atins apogeul la numărul 4 de pe graficul US Billboard 200 album. În 2011, ea a co-scris și a cântat Prietenii Disney pentru Schimbare imnul Jocuri numit "Putem schimba lumea". Pe 21 august, 2011,Bridgit a fost prezentat la Târgul de la PNE în Vancouver, Canada, și a cântat un cântec original, intitulat, "Talk to Me". Ea a cântat, de asemenea, un duet cu Shane Harper două piese ", un pas mai aproape" și "Stai pentru mine", și a efectuat un cover al piesei "Stand by Me", de Ben E. King. Mendler co-scris și a efectuat piesa "Voi Run to You", care este prezentat în filmul Charlie noroc, e Crăciunul!. Piesa a fost lansată pe iTunes, la 12 noiembrie 2011.

În 2012, Bridgit a fost în videoclipul lui Shane Harper, numit "Rocketship" și caracterul lui Bridgit, Teddy în Good Luck Charlie se întâlnește cu personajul lui Harper, Spencer. Ea a cântat un cântec numit "Summertime", pentru filmul, Secret World a Arrietty. Piesa a fost lansată pe 2 februarie, 2012. La 31 martie 2011, Mendler a semnat cu Hollywood Records, care intenționează să lanseze albumul de studio de debut, în primăvara anului 2012 [9]. Bridgit a confirmat faptul că albumul ei de studio va fi lansat în iunie / iulie 2012. Mendler va lansa primul ei single din albumul ei de debut, "Ready or no", în iunie 2012.