Xenia Deli

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Xenia Deli
Date personale
Născută (34 de ani)
Basarabeasca, RSS Moldovenească, URSS[1]
Căsătorită cuOssama Fathi Rabah Al-Sharif (c. 2016)
Cetățenie Republica Moldova Modificați la Wikidata
OcupațieFotomodel
Activitate
Data nașterii (34 de ani)
Locul nașteriiBasarabeasca, RSS Moldovenească, URSS[1]
Înălțime{{{1}}} {{{2}}}
Culoare ochiverzi[*]
Măsuri33-22-33 in (81-56-84 cm)
Mărime rochie4 (US), 34 (EU)
Mărime pantofi8.5 (US), 36 (EU)
Soț(ie)Ossama Fathi Rabah Al-Sharif (c. 2016)
Prezență online

Xenia Deli (n. , Basarabeasca, RSS Moldovenească, URSS) este un fotomodel din Republica Moldova, care în prezent activează în Los Angeles, California (Statele Unite ale Americii).[1][3] Ea a apărut pe copertele unor reviste de modă notorii, printre care Elle, FMD Magazine și Sport Illustrated of South Africa. De asemenea, Xenia Deli a apărut și în videoclipuri muzicale, cum ar fi Thinking About You de Calvin Harris și What Do You Mean de Justin Bieber.

Biografie[modificare | modificare sursă]

Xenia Deli s-a născut în Basarabeasca, RSS Moldovenească, URSS. A studiat literatura și plănuia să devină învățătoare. A învățat și la o școală de modeling.[4] În cadrul unui program de modeling pentru studenți, Deli a concurat într-un concurs 'Beach Bunny', fiind una din cele trei finaliste. Ca urmare, a fost invitată să reprezinte brand-ul într-o campanie publicitară.

La scurt timp după, Xenia Deli l-a întâlnit pe fotograful Gavin O'Neill, care a invitat-o la o sesiune foto. Pozele sale trimise unei agenții de modeling au făcut ca ea să fie invitată la un interviu și apoi să semneze un contract.[5] În 2010 ea s-a mutat în Carolina de Sud.

Pe 4 iunie 2016 Xenia Deli s-a căsătorit cu Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, un milionar egiptean în vârstă de 62 ani la acel moment. Nunta a avut loc pe insula Santorini, în Grecia.[6][7] În 2018, aceștia au devenit părinții unei fetițe.[8]

Cariera[modificare | modificare sursă]

Modeling[modificare | modificare sursă]

Deli și-a început cariera pozând pentru fotograful Gavin O'Neill. După prezentarea pozelor respective unei agenții de modă, Xenia a semnat un contract de model.[3] Apoi, ea a semnat cu Elite Model Management[1] în Miami în 2011 și în New York în 2014. A urmat un nou contract cu Victoria's Secret.[5]

De atunci, Xenia Deli a apărut pe copertele a numeroase reviste, printre care Playboy, Love FMD Magazine, Elle Romania și Sport Illustrated of South Africa. A mai apărut în reviste ca: FHM, GQ, Sports Illustrated, Vogue, Harper’s Bazaar și Maxim. În 2012 Xenia Deli a apărut nud în Lovecat Magazine.

Videoclipuri[modificare | modificare sursă]

Xenia Deli a apărut în videoclipuri muzicale, printre care: „Wake Me Up” de Ionel Istrati și Thinking About You de Calvin Harris.[9] În 2015 Xenia a apărut în clipul lui Justin Bieber pentru piesa What Do You Mean, primind o atenție sporită din partea presei,[10][11] după ce videoclipurl a fost lansat pe 28 august 2015,[12] apărând și speculații cum că Xenia ar fi într-o relație cu Bieber.

Note[modificare | modificare sursă]

  1. ^ a b c „Xenia Deli”. Fashion Model Directory. 
  2. ^ „Xenia Deli”, Internet Movie Database, accesat în  
  3. ^ a b Chrissy Rutherford, "Interview: Haters or Not: Xenia Deli is Justin Bieber's New Leading Lady", Harper's Bazaar, 31 august 2015 (Retrieved 1 februarie 2016).
  4. ^ "Model who played Justin Bieber's love interest...", The Independent.
  5. ^ a b "Newsmaker of the week: Xenia Deli", FMD, September 2015, (Accesat la 1 februarie 2016).
  6. ^ (foto) Petrecerea de nuntă a Xeniei Deli continuă și astăzi. Prima poză a modelului după marele eveniment, unimedia.info
  7. ^ (foto, video) Primele imagini de la nunta Xeniei Deli. Cei doi ar fi făcut cunoștință în luna februarie, diez.md
  8. ^ diez.md. „(foto) Xenia Deli a născut. Micuța Anastasia a experimentat prima ședință foto”. Accesat în . 
  9. ^ "Xenia Deli: 5 things to know about the model", International Business Times
  10. ^ What Do You Mean?, Daily Mail.
  11. ^ Cosmopolitan Justin Bieber's "What Do You Mean" Co-Star Xenia Deli
  12. ^ Kaufman, Gil (). „Justin Bieber Finally Drops 'What Do You Mean?' — And It's A Banger”. MTV News. Accesat în . 

Legături externe[modificare | modificare sursă]