Sari la conținut

WrestleMania XXIX

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
WrestleMania 29
Detalii
Promoție WWE
Dată 7 aprilie, 2013
Locație MetLife Stadium
Oraș East Rutherford, New Jersey
Spectatori 80.676
Cronologie Pay-per-view-uri
Elimination Chamber 2013 WrestleMania 29 Extreme Rules 2013
Wrestlemania 29 Stage
PyropendantMania
The Rock Wrestlemania 29
Brock Lesnar with Paul Heyman
Undertaker Wrestlemania 29

WrestleMania 29 a fost douăzecișinoua editie a WrestleMania, un eveniment pay-per-view de wrestling profesionist , produs de WWE. A avut loc pe 7 aprilie din 2013 de la MetLife Stadium, în East Rutherford, New Jersey. Tema oficială a evenimentului a fost "Predați-vă" de la Angels & Airwaves, "Coming Home" Diddy-Dirty Money si Skylar Grey, și "Bones" de la Young Guns. Tema oficială a evenimentului a fost "WrestleMania is Coming Home"("WrestleMania vine acasă").

Această ediție a fost cea de-a cincea în a avea loc în New York, zona metropolitană, după WrestleMania I, X, XX , și o parte din WrestleMania 2 (care s-a desfășurat în trei locuri diferite). Această ediție este cea de-a cincea din istorie și a doua consecutiva în a fi ținută în aer liber, după WrestleMania XXVIII, ediția 2012. Acest WrestleMania a prezentat cea de-a doua-cea mai mare marca de participare pentru acest eveniment, cu un total de 80 676 de persoane, depășind 80 103 din WrestleMania 23.

WrestleMania 29 a contat cu nouă lupte, fiind Rock impotriva lui John Cena pentru centura WWE eventul principal. Alte lupte ce au avut loc au fost The Undertaker împotriva lui CM Punk, Alberto Del Rio împotriva lui Jack Swagger pentru WWE World Heavyweight Championship, iar Triple H împotriva Brock Lesnar intr-un No holds Barred match.

Rezultate[modificare | modificare sursă]