Wikipedia:Wiki Loves Earth/Moldova/Invitație

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Lista de obiectiveСписок объектовСписок об'єктів Urmărește-ne pe Facebook
RegulamentJuriuParteneriPresă • Imagini încărcate: 2016 · 2017 · 2018 · 2021 • Rezultate: 2016 · 2017 · 2018 · 2021
site-ul oficial al concursului
site-ul oficial al concursului

Sugestie de invitație pentru fotografi profestioniști din Moldova de a face parte din juriu.

Bună ziua.

Sunt ____ ____(nume), contribuitor la Wikipedia și unul din organizatorii concursului Wiki Loves Earth în Moldova. Wiki Loves Earth este un concurs internațional în care participanții încarcă fotografii cu monumente naturale și arii protejate din diferite țări. Un juriu profesional evaluează calitatea și valoarea enciclopedică a imaginilor intrate în concurs și decid învingătorii la nivel național. Cele mai bune lucrări sunt apoi trimise juriului internațional, unde se stabilește „the best of the best”.

Anii trecuți, zeci de mii de fotografii au fost încărcate. Vedeți ca exemplu cele mai bune imagini încărcate în concursul local din Ucraina, 2015: https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Quality_images_from_Wiki_Loves_Earth_2015_in_Ukraine

Moldova participă pentru prima oară și ne așteptăm la 2000-3000 de fotografii din țara noastră. Membrii juriului au la dispoziție un software de jurizare, care permite evaluarea mai multor imagini în timp foarte scurt.

Am observat că Dvs. aveți o pasiune aparte pentru fotografia de natură. Aș putea să vă invit să faceți parte din juriul local? Aceasta este o activitate voluntară cu durata de aproximativ o zi, și eu sper ca puteți găsi loc în orarul Dvs. încărcat pentru oportunitatea de a promova locurile pitorești ale Moldovei pe plan internațional, prin Wikipedia.

Vă mulțumesc.