Wikipedia:Wiki Loves Earth/Moldova/Regulament

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
site-ul oficial al concursului

Pentru a participa la concurs, fotografiile trebuie să respecte criteriile de mai jos.

1. Imaginile trebuie să fie creația personală a participantului.

2. Imaginile pot fi încărcate în perioada 1 iunie – 30 iunie 2018, conform fusului orar UTC+3 (ora de vară a Republicii Moldova). Momentul încărcării este înregistrat în mod automat de interfața Commons.

3. Imaginile trebuie să corespundă regulilor generale ale proiectului Wikimedia Commons.

4. Formatul imaginilor trebuie să fie JPEG sau TIFF; rezoluția (produsul în pixeli a lățimii și înălțimii) trebuie să fie cel puțin 0,5 Mpx.

5. Fotografiile trebuie să reprezinte unul sau mai multe obiective din lista ariilor protejate ale Republicii Moldova, reprodusă de organizatori pe una din subpaginile concursului, sau o vietate surprinsă într-o arie protejată sau într-un arbore secular.

6. Descrierea imaginilor trebuie să conțină codul obiectivului ilustrat, conform listei menționate la punctul 5.

7. Fotografiile care nu respectă cel puțin unul din criteriile 1., 2., 4., 5. sau 6. pot fi descalificate din concurs, dar cel mai probabil vor rămâne la Commons.

8. Organizatorii nu poartă răspundere de acțiunile administratorilor Commons în cazurile în care sunt încălcate careva reguli din criteriul 3.

9. Fotografiile încărcate de organizatori, parteneri și membrii juriului, cât și de rudele sau prietenii lor apropiați, nu vor fi evaluate și nici premiate.