Wikipedia:Candidați/Checkuser/Cristi215

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Cristi215[modificare sursă]

Votul pentru checkuser nu are o limită de timp precisă, dar se va întrerupe când s-a prelungit timp de mai multe săptămâni fără posibilitatea realistă de a se aduna 25 de voturi pentru, reprezentând cel puțin 80% din voturile exprimate (fără a număra abținerile).

Candidat: Pagina de utilizatorPagina de discuțiiContribuțiiActivitate

Nominalizare: Cristi215Discuție 3 aprilie 2008 17:38 (EEST)[răspunde]

Stimate candidat, vă rugăm indicați acceptul nominalizării aici:

Pentru

Împotrivă

Abțineri

Comentarii

  • Acțiunea unui checkuser privește politica de privacy și poate antrena responsabilitatea juridică a Wikimedia Foundation, ca urmare se cere ca persoanele care au/solicită statutul de checkuser să aibă responsabilitate juridică (ca să poată fi trase la rândul lor la răspundere de către Wikimedia Foundation în caz că acțiunile lor au produs daune). Adică se cere vârsta de majorat. Textul de pe en:wp este: As of 11 April 2007, CheckUsers must be 18 years of age, of legal age in their place of residence, and willing to provide identification to the Wikimedia Foundation in order to qualify. Candidatul declară pe pagina sa de utilizator că nu are acestă vârstă (care oricum va fi verificată prin actul de identitate). --Turbojet 4 aprilie 2008 18:45 (EEST)[răspunde]

Întrebări pentru candidat. Câteva întrebări generice pentru ghidarea utilizatorilor care votează:

1. Cunoașteți prevederile regulamentului și detaliile tehnice privind verificare IP-urilor utilizatorilor? (Vă rugăm să citiți toate indicațiile despre checkuser atât la proiectul Wikipedia în limba română cât și la alte proiecte unde se pot afla detalii despre acest statut.)

R. Da

2. Cu ce activități specifice anticipați să contribuiți având aceste drepturi?

R. Încercarea de a combata vandalismul.

3. Cum ajutați în prezent proiectul Wikipedia?

R. Contribuind cu diverse articole din diverse domenii.

4. Ați avut vreodată vreun conflict cu alți utilizatori sau ați simțit că v-au cauzat stres? Cum ați tratat și cum sperați să tratați astfel de evenimente în viitor?

R. Nu am avut niciodată un conflict. Evenimente de acest fel se pot rezolva prin încercarea de a aduce utilizatorii în cauză la un punct comun cu care toți sunt de acord sau cel puțin majoritatea.