Wikipedia:Candidați/Administrator/Vali

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Vali[modificare sursă]

Votați aici (4/0/0) votul se va finaliza în 6 noiembrie 2005 00:38 (UTC)

Nominalizare: Vali este un contributor excelent la Wikipedia, în părerea mea este nr.1 din toți utilizatorii pentru calitatea articolelor. Articolul despre Bătălia de la Varșovia, 1920 este pe pagina principală, este printre cele mai bune 5 articole la ro.wikipedia la ora actuală în părerea mea. Îl propun pentru administrator fiind că văd că lucrează cu formate și tot felul de structuri la care necesită accez la ștergeri, reveniri, etc. Ronline. Trăiscă 2005. Trăiască informația românilor | d 23 octombrie 2005 00:40 (UTC)

Stimate candidat, vă rugăm indicați acceptul nominalizării aici: În concluzie, aș fi încântat să pot face parte din cercul administratorilor. Vali 23 octombrie 2005 22:17 (UTC)

Pentru

  1. Ronline. Trăiscă 2005. Trăiască informația românilor | d 23 octombrie 2005 00:42 (UTC)
  2. Iulian U. 24 octombrie 2005 12:28 (UTC)
  3. Vlad|-> 24 octombrie 2005 12:48 (UTC)
  4. Mihai | D 24 octombrie 2005 13:03 (UTC)

Împotrivă

Abțineri

Comentarii

Nu e obligatoriu, doar că nu va fi creat administrator chiar dacă va avea majoritate decât în cazul în care va accepta. -Mihai | D 23 octombrie 2005 15:04 (UTC)
  • Te rog răspunde și la mica mea întrebare suplimentară! - Mihai | D 23 octombrie 2005 19:44 (UTC)
  • Succes! Iulian U. 24 octombrie 2005 12:28 (UTC)
  • Mă bucură faptul că dorești să te implici și să aprofundezi cunoștințele despre aceste facilități. -Mihai | D 24 octombrie 2005 13:03 (UTC)

Întrebări pentru candidat
Câteva întrebări generice pentru ghidarea utilizatorilor care votează:

1. Cu ce munci administratoriale, dacă există, anticipați să ajutați? (Vă rugăm să citiți toate indicațiile despre administratori atât de la proiectul Wikipedia în limba română cât și de la alte proiecte unde se pot afla detalii despre statutul de administrator.)
R. Aș fi interesat, în mod evident, de ștergeri, recuperări, protecții pagini, raportare vandalism dar și corectarea greșelilor de limbă sau de traducere cam prea des întâlnite în articolele colegilor.
2. Dintre articolele sau contribuțiile la Wikipedia, sunt câteva cu care sunteți mulțumit, și de ce?
R. Mulțumit sunt de articolele despre Stalin și familia lui. Despre Vasili, ultimul copil al dictatorului, nu am prea întâlnit informații bune nici în versiunile în limba engleză, nici în cea de limba rusă. Articolul despre Vasili Stalin, atăt cel în limba română, cât și cel din engleză, imi aparțin în exclusivitate.
3. Ați avut vreodată în trecut vreun conflict de modificare sau simțiți că alți utilizatori v-au cauzat stres? Cum ați tratat acest eveniment și cum sperați să le tratați în viitor?
R. Am discutat cu unii dintre utilizatori ... hai să-i spunem, în contradictoriu. Subiectele au fost modul de scriere a numeralelor ordinale cu cifre romane ți problema numerotării anilor și deceniilor, (implicit problema anului 0). Am avut dreptate de fiecare dată. În rest, nu am avut decât de câștigat în urma observațiilor și îndrumărilor colegilor wikipediști. Simt foarte acut lipsa unui manual extins pentru cei care redactează această enciclopedie. Până acum, tot ce am făcut a fost „învățând-văzând-și-făcând“.

Întrebări suplimentare adresate candidatului:

4. Dați exemple de modul în care veți utiliza permisiunile oferite de statutul de administrator, în special cel de ștergere și de blocare a utilizatorilor.
R. În primul rând, voi încerca să învăt cât mai multe despre statutul de administrator. Si cred că cel mai bine o să-mi fac treaba ștergănd articolele aberante sau blocând utilazatorii abuzivi.