Wikipedia:Candidați/Administrator/Rebel

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Rebel[modificare sursă]

Votați aici (4/0/1) votul se va finaliza în 5 noiembrie 2005 15:39 (UTC)

Nominalizarea / descrierea utilizatorului: Candidatura mea pornește de la premisa că din diverse considerente doar anumiți administratori își exercită prea puțin funcția, îngreunându-le munca celor activi. Desigur, trebuiesc înțeleși și absenții. În nici un caz n-ar trebui acuzați de nimic. E o enciclopedie liberă bazată pe voluntariat, în final.

Anterior spusele nu sunt menite pentru a sprijini ideea că la un cât mai mare număr de administratori se poate întreține mai ușor enciclopedia. Nu, nicidecum. Pur și simplu e vorba de timp și calitate. Chiar și o singură persoană ar face față, dacă ar dispune de timpul necesar .. și n-ar avea prea multe nevoi fizice care să-l îndepărteze de calculator :) rebel 22 octombrie 2005 15:39 (UTC)

Stimate candidat, vă rugăm indicați acceptul nominalizării aici: autonominalizare

Pentru

  1. Mihai | D 22 octombrie 2005 16:09 (UTC)
  2. Iulian U. 22 octombrie 2005 17:19 (UTC)
  3. Vlad|-> 22 octombrie 2005 21:57 (UTC)
  4. Ronline. Trăiscă 2005. Trăiască informația românilor | d 23 octombrie 2005 00:32 (UTC)

Împotrivă

Abțineri

  1. Gutza 22 octombrie 2005 18:48 (UTC)

Comentarii

  • Te-aș ruga să adaugi o descriere asupra candidaturii tale în partea superioară a "formularului", înainte de semnătura ta. Mulțumesc, Mihai | D 22 octombrie 2005 15:58 (UTC)
  • Mult succes în continuare! Iulian U. 22 octombrie 2005 17:19 (UTC)
  • Scuze, nu am timp să mă uit la contribuții -- însă nu vreau ca abținerea mea să fie în vreun fel conotată negativ, este pur și simplu neutră. Îmi rezerv dreptul de a-mi schimba votul dacă voi avea timp să mă uit până la încheierea votării, însă mă îndoiesc că voi apuca. --Gutza 22 octombrie 2005 18:48 (UTC)
  • Rebel, ai votul meu nu pentru că am avut susținerea ta atunci când am candidat, ci pur și simplu pentru că ți-am urmărit activitatea și uite că mi-ai luat-o înainte, căci vroiam să te propun pentru administrator :) Un singur lucru nu înțeleg foarte bine și mi-aș dori să explici puțin: "din diverse considerente doar anumiți administratori își exercită funcția, îngreunându-le munca celor activi". Adică cum, cei care își exercită funcția, își îngreunează propria muncă?!? :) Oricum ar fi, în acest moment este nevoie de administratori, și tu ai fi unul dintre cei foarte potriviți pentru acest job! :) --Vlad|-> 22 octombrie 2005 21:57 (UTC)
  • Îl aprob pe Rebel pentru că a dovedit calități de muncă administrativă aici și este un contributor frecvent. Totuși trebuie să spun că câteva din contribuțiile sale, deși comprehensive, nu respectă manualul de stil Wikipedia în totalitate. În orice caz, asta nu este neapărat un motiv împotriva candidaturii pentru administrator, și din cauza asta îl suport! Ronline. Trăiscă 2005. Trăiască informația românilor | d 23 octombrie 2005 00:32 (UTC)

Întrebări pentru candidat
Câteva întrebări generice pentru ghidarea utilizatorilor care votează:

1. Cu ce munci administratoriale, dacă există, anticipați să ajutați? (Vă rugăm să citiți toate indicațiile despre administratori atât de la proiectul Wikipedia în limba română cât și de la alte proiecte unde se pot afla detalii despre statutul de administrator.)
R. Faptul că am la îndemână ceva mai mult timp liber pe care îl petrec online ar putea ajuta în blocarea și prevenirea vandalismelor, sprijinirea dezvoltării articolelor de literatură și istorie prin atragerea altor contribuitori valoroși în această sferă și facerea proiectului cunoscut și în alte comunități românești, pentru atragerea atât a publicului, cât și a unor posibili noi contribuabili.
2. Dintre articolele sau contribuțiile la Wikipedia, sunt câteva cu care sunteți mulțumit, și de ce?
R. Dacă ar fi vorba de articolele sau contribuțiile la care am participat eu, normal ar fi să menționez seria de biografii de care sunt extrem de mândru. Dacă ar fi vorba articole, în general, atunci probabil cele marcate sub eticheta de calitate ar fi favoritele mele.
3. Ați avut vreodată în trecut vreun conflict de modificare sau simțiți că alți utilizatori v-au cauzat stres? Cum ați tratat acest eveniment și cum sperați să le tratați în viitor?
R. Nu-mi amintesc să fi avut vreunul. Doar mici neînțelegeri datorate lipsei mele de cunoaștere privind procedurile aplicate aici. În caz că se va întâmpla pe viitor, nu pot decât să spun că sunt adeptul discuției și analizei. Trebuie să știi să fiu un bun mediator și să recunoști atunci când greșești.