Wikipedia:Candidați/Administrator/Nelu craciun

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Nelu_craciun[modificare sursă]

Discuție încheiată. Candidatul a refuzat nominalizarea. — AdiJapan 11 aprilie 2008 09:25 (EEST)[răspunde]

Pagina de utilizatorPagina de discuțiiContribuțiiActivitate

Justificarea nominalizării: Utilizator experimentat, cu contribuții valoroase în special în ceea ce privește localitățile din Banat sau istoria Banatului. Deasemeni apreciez că se împotrivește tendințelor de cenzură existente pe Wikipedia.MariusM 5 aprilie 2008 22:43 (EEST)[răspunde]

Acceptul nominalizării de către candidat: Țin să-i mulțumesc utilizatorului MariusM pentru încredere și pentru propunere. Din păcate sunt nevoit să refuz candidatura. Am fost foarte entuziasmat de acest proiect, într-o vreme am lăsat foarte multe deoparte pentru roWiki, dar am constatat că proiectul merge într-o direcție greșită. Luările mele de poziție din acea vreme sunt singura mea justificare și alte discuții pe această temă nu doresc să mai port. Am hotărât atunci să mă dedic altor proiecte, fără a mă retrage complet din acesta. Urmăresc aproape zilnic roWiki, mai fac câte o mică modificare, dar atât! Încă odată, mulțumesc!--nelu craciun 7 aprilie 2008 20:56 (EEST)[răspunde]

Întrebări pentru candidat[modificare sursă]

Stimate candidat, vă mulțumim pentru dorința de a servi Wikipedia ca administrator. Vă rugăm să răspundeți la întrebările de mai jos, pentru ca utilizatorii să-și formeze o imagine clară despre activitatea și intențiile dumneavoastră.

1. Cunoașteți politica proiectului și în particular rolul administratorilor? Cu ce activități specifice anticipați să contribuiți ca administrator?

R.

2. Cum apreciați activitatea dumneavoastră de până acum?

R.

3. Ați avut vreun conflict cu alți utilizatori sau ați simțit că v-au cauzat stres? Cum ați tratat și cum intenționați să tratați astfel de evenimente în viitor?

R.
Întrebări suplimentare[modificare sursă]

Opinii[modificare sursă]

Își pot exprima opniile utilizatorii care la începutul discuției erau înregistrați de cel puțin 30 de zile și aveau minimum 100 de modificări la activ. Utilizatorii care nu cunosc bine activitatea candidatului sunt rugați să-i analizeze atent, în profunzime, lista de contribuții.

Participanții sunt rugați să își exprime opiniile în mod constructiv și civilizat.

Pentru[modificare sursă]
Împotrivă[modificare sursă]
Abțineri[modificare sursă]