Utilizator:Planck/Arhivă 2009

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Re: Kosovo[modificare | modificare sursă]

Salut, mulțumesc pentru mesajul trimis și pentru propunerea unui proiect pe tema Kosovo. Aș fi interesat de așa ceva și mi-aș da toată silința pentru o îmbunătățire a articolelor. Cât despre premiul primit, sincer sǎ fiu nici măcar nu știam ca primisem așa ceva, datoritǎ timpului petrecut la articolele cu subiectul Kosovo și datoritǎ studiilor pentru scoală. Sper sǎ putem colabora, iar în cea ce privește premiul, am sǎ-l refuz așa cum mi-ai sugerat. Mai vorbim

Armata de Eliberare din Kosovo[modificare | modificare sursă]

Legat de cea ce ai numit Armata de Eliberare a Kosovoului, exista un articol care relateaza despre asa ceva: Armata de Eliberare din Kosovo PS: Articolul trebuie dezvoltat. Salut!

Problemă cu sursa fișierului Nightwish1.jpg[modificare | modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Nightwish1.jpg. Am observat că pagina de descriere a fișierului nu specifică în acest moment cine a creat conținutul, și astfel situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră acest fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci este suficient de regulă un link spre site-ul de unde a fost luată imaginea, împreună cu condițiile complete de utilizare a conținutului acelui site. Dacă însă deținătorul drepturilor de autor este altul decât proprietarul site-ului, acesta trebuie specificat și el în mod clar.

Dacă ați mai încărcat și alte fișiere, verificați dacă ați specificat și sursa și licența acestora. Puteți găsi o listă a fișierelor încărcate de dumneavoastră aici. Fișierele a căror sursă și licență nu sunt specificate vor fi șterse în decurs de o săptămână de la marcarea lor, conform politicii de ștergere. De asemenea, fișierul va fi șters dacă este sub incidența drepturilor de autor și sub o licenţă restrictivă. Dacă aveți întrebări, le puteți adresa la Cafenea. Mulțumesc. //  GikÜ  vorbe  fapte  / luni, 20 iulie 2009, 19:45 (EET)