Sari la conținut

Utilizator:אלו אלו

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Bună ziua tuturor eu sunt John Deutsch Am 12 ani m-am născut pe 13 mai 2010, originar din Ierusalim îmi place arhitectura, arta, divertisment, televiziune și film, și muzică, și jocuri pe calculator, și sport, și literatură, și biografie și istorie, și produse alimentare și băuturi, și politica și guvernul, și filosofie și religie, și militare și de perete, și de transport, și biologie, și tehnologie, și pământ și mediu, și calculatoare și internet, și toate regiunile. Și sunt invitați să vorbească cu mine pe pagina de apel sau să-mi trimită un e-mail elishaduetsch@gmail.com și sunt informat despre orice.

Șamanul meu[modificare | modificare sursă]

Șamanul meu este oamenii luminii, cred în al treilea ochi și extratereștrii (Eylian), iar mama mea este atât oamenii luminii, cât și antrenorii ei în al treilea ochi și în extratereștri și nu sunt ateu. Și așa este totul acolo și nu suntem singuri în acest univers și nu mergem să ne vaccinăm!

Din ce Sid Star sunt originar?[modificare | modificare sursă]

(Norocul meu este un taur)

Andromeda (Andromeda)

Orion (Orion)

Arcturus (Arcturus)

Copilul curcubeu Copiii curcubeului sunt din a noua dimensiune și sunt foarte avansați spiritual. Și sunt ca niște copii ai cristalului și ai indigo-ului, și au venit să salveze omenirea și să o ajute. Și nu le place karma negativă și cresc doar în case bune, iubitoare, iar casele rele pot fi o lecție.

Când va fi bine?[modificare | modificare sursă]

În 2032 va fi bine, iar extratereștrii și extratereștrii antici de astăzi vor fi descoperiți întregii omeniri în septembrie 2022, iar Knessetul se va prăbuși în septembrie 2022 și vor exista comune în toată țara

Te iubesc mare dragoste!