Tenemos la Carne

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Tenemos la Carne
Rating
Titlu originalTenemos la carne
Genfilm de groază
dramă  Modificați la Wikidata
RegizorEmiliano Rocha Minter[*][[Emiliano Rocha Minter (Mexican filmmaker)|​]]  Modificați la Wikidata
MontajYibrán Asuad[*][[Yibrán Asuad |​]]  Modificați la Wikidata
DistribuțieNoé Hernández[*][[Noé Hernández (actor mexican)|​]]  Modificați la Wikidata
Premiera  Modificați la Wikidata
Durata79 min.  Modificați la Wikidata
Țara Mexic
 Franța  Modificați la Wikidata
Limba originalălimba spaniolă  Modificați la Wikidata
Prezență online

We Are The Flesh (în spaniolă: Tenemos la carne) este un film de groază mexicano-francez din 2016 scris și regizat de Emiliano Rocha Minter. [1] Filmul care a avut premiera la 2 februarie 2016 la Festivalul Internațional de Film de la Rotterdam a avut o lansare limitată în Statele Unite în ianuarie 2017. [2] [3]

Intrigă[modificare | modificare sursă]

O apocalipsă necunoscută a devastat globul, forțând pe frații Lucio și Fauna să caute alimente și adăpost într-un mediu ostil. Se întâmplă să întâlnească pe Mariano, un bărbat care le oferă ambele lucruri, dar cu un cost: trebuie să-l ajute să transforme o clădire abandonată într-o structură de peșteră ca un cocon. El cere, de asemenea, ca frații să facă sex unul cu altul în timp ce se uită la el. Fără alte opțiuni, cei doi se conformează, numai pentru ca acest act să fie începutul multor lucruri ciudate și îngrozitoare pe care trebuie să le facă pentru a supraviețui.

Distribuție[modificare | modificare sursă]

  • Noé Hernández ca Mariano
  • María Evoli ca Fauna
  • Diego Gamaliel ca Lucio
  • Gabino Rodríguez ca Soldat mexican

Recepție[modificare | modificare sursă]

Recepția critică pentru We Are the Flesh a fost în general pozitivă, iar filmul deține un rating de 74% pe Rotten Tomatoes, bazat pe 29 de recenzii, cu un rating mediu de 6,1/10.[4] Recenzorii de la The Guardian au apreciat filmul la două și trei stele, un comentator observând că a fost "un pic cam ca filmul lui Jorge Michel Grau" Suntem ceea ce suntem, numai că fără scopul satiric ". [5] [6] Variety a remarcat că reacțiile la " We Are The Flesh" ar diferi foarte mult în funcție de spectator și că era o "fiestă extremă mexicană a incestului, canibalismului și sexului explicit care ar trebui să câștige în mod egal detractori și fani". [7]

Revista horror Fangoria și site-ul Bloody Disgusting ambele au acordat filmului recenzii favorabile.[8][9] Dread Central a avut recenzii amestecate, scriind că "Acesta este un fel de cinematograf visceral, care împinge granița, care nu va fi niciodată acceptat de cinefilii mainstream și va fi greu de apreciat chiar și de cei obișnuiți să filmeze transgresiv". [10]

Referințe[modificare | modificare sursă]

  1. ^ García, Julián (). „Sexo más allá de la moral en 'Tenemos la carne'. El Periódico. Accesat în . 
  2. ^ Klein, Brennan (). „Mexican hardcore horror flick We Are the Flesh hits the U.S. in January” (în engleză). Accesat în . 
  3. ^ Mishka, Brad (). „Some Dude in This 'We Are the Flesh' Clip Wants to Be Eaten Alive (Exclusive)”. Bloody Disgusting! (în engleză). Accesat în . 
  4. ^ „We Are the Flesh”. Rotten Tomatoes. Accesat în . 
  5. ^ Bradshaw, Peter (). „We Are the Flesh review – welcome to the eroto-pocalypse”. The Guardian (în engleză). ISSN 0261-3077. Accesat în . 
  6. ^ Ide, Wendy (). „We Are the Flesh review – a shocking waste of potential”. The Guardian (în engleză). ISSN 0261-3077. Accesat în . 
  7. ^ Bray, Catherine (). „Film Review: 'We Are the Flesh'. Variety (în engleză). Accesat în . 
  8. ^ Hanley, Ken W. (). „BiFan 2016: "WE ARE THE FLESH" (Film Review)”. FANGORIA (în engleză). Arhivat din original la . Accesat în . 
  9. ^ Torfe, Pat (). „[Fantasia Review] 'We Are the Flesh' is a Polarizing but Intriguing Début - Bloody Disgusting!”. Bloody Disgusting! (în engleză). Accesat în . 
  10. ^ Jones, Gareth (). „We Are the Flesh (2016)”. Dread Central (în engleză). Accesat în . 

Legături externe[modificare | modificare sursă]