Servicii complete pentru Sara

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Servicii complete pentru Sara
RatingRating.gif
Genfilm de comedie  Modificați la Wikidata
Premiera  Modificați la Wikidata
Prezență online

Servicii complete pentru Sara (engleză: Serving Sara) este o comedie americană a casei Mandalay Pictures din 2002. Protagoniștii filmului sunt Elizabeth Hurley și Matthew Perry iar singurul lucru care îi leagă este răzbunare.

Titlu în română: Servicii complete pentru Sara
Titlu original: Serving Sara
Limba originală: engleză
Anul filmărilor: 2002
Premiera în România: 31.01.2003
Regia: Reginald Hudlin
În rolurile principale: Elizabeth Hurley (Sara), Matthew Perry (Joe), Bruce Campbell (Gordon)

Information icon.svg Atenție: urmează detalii despre narațiune și/sau deznodământ.

Joe Tyler (Matthew Perry) își câștigă cu greu banii, forțându-și victimele să semneze documente legale. Totul merge perfect, până ce îl întâlnește pe Gordon Moore (Bruce Campbell), un fermier ce dorește să divorțeze de soția sa Sara și să o jefuiască. Joe este trimis de șeful său, Ray (Cedric „Animatorul”), să o facă să accepte niște documente, prin care mariajul cu Gordon ar fi dizolvat iar ea ar fi rămas falită. Confuză se confruntă cu o viață sărăcăcioasă, dar curând realizează că, atrăgându-l pe Joe de partea sa, ar putea să-și recupereze averea. Cu puțin timp la dispoziție se decide să-i ofere lui Joe un milioan de dolari, dacă Joe primește documentele înaintea ei.

Joe și Sara încep să colaboreze într-o cursă infernală prin întreaga țară, pentru a scăpa de capcanele puse de Gordon și își dau o șansă dragostei adevărate.

Legături externe[modificare | modificare sursă]