playone

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Playone
Companie părintePLAYONE MEDIA ENTERTAINMENT SRL
Fondată2014
Fondator(i)George S.
Casă de distribuțieMade in Studio
Gen(uri)Manele, Petrecere, Folclor
Țară de origineRomânia
LocațieAlexandria, Teleorman
Website oficialplayone.ro

playone este o casă de discuri independentă din România. Apare ca proiect în 2008 fiind lansată oficial în 2014.

Repertoriul playone include o gamă variată de stiluri muzicale, de la manele, petrecere, folclor, până la dance și hip-hop.

De la înființare până în prezent, catalogul de piese lansate sub labelul playone depășește numărul de 1000 titluri. Intreg catalogul administrat exclusiv depășește numărul de 4000 de titluri lansate incă din 1996 de următoarele case de discuri: HitStudio, MGS Music, Albert Hit Factory și Audio Karakatanis.

Din 2019, playone este membru al Uniunea Producătorilor de Fonograme din România (UPFR) – Asociația pentru Drepturi Conexe. Anterior 2019, fost membru in consiliul director al ADPFR.

Activitatile din domeniul muzical includ: creație artistică, producție audio, producție video, promovare, gestionarea drepturilor de autor, distribuție digitala și consiliere.

playone colaborează cu unii dintre cei mai populari și consacrați artiști din România, precum Vali Vijelie, Nicolae Guță, Liviu Guță, Florin Peste, Costel Biju, Susanu, Nek, Jean de la Craiova, DeSanto, Lucian Elgi și mulți alții, dar și cu artiști din noua generație, precum Georgiana Lobonț, Andrada Bârsăuan, Nikolas, Lele, Babi Minune, Cocoș de la Călărași, Jador, Nikolas Sax, Florin Bunea, Cristina Schiopu și Sorin Pușcașu.

Note[modificare | modificare sursă]

Vezi și[modificare | modificare sursă]

Legături externe[modificare | modificare sursă]