New Holland Agriculture

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
New Holland Agriculture
TipMarcă comercială
Fondată1895 în New Holland, Pennsylvania, Statele Unite
Țara Statele Unite ale Americii  Modificați la Wikidata
SediuItalia
Oameni cheieCarlo Lambro, Președinte de marcă
IndustrieEchipamente agricole
Împrumuturi de capital
ProduseTractor
Combină de cereale
Echipamente pentru fân
Presă de baloți
Recoltatori de struguri
Companie părinteCNH Industrial
Prezență online
NewHolland.com

New Holland este o marcă comercială globală de mașini agricole produse de CNH Industrial. Produsele agricole noi din Țările de Jos includ tractoare, combină de cereale, presă, mașini de recoltat furaje, pulverizatoare autopropulsate, instrumente de tuns, echipamente de însămânțare, tractoare hobby, vehicule utilitare și unelte și recoltoare de struguri.

Compania originală New Holland Machine Company a fost fondată în 1895 în New Holland, Pennsylvania; a fost achiziționată de Sperry Corporation în 1947, apoi de Ford Motor Company în 1986, apoi de FiatAgri în 1991, devenind un producător complet. În 1999, New Holland a devenit un brand al CNH Global (NYSE: CNH), care era deținut majoritar de Fiat Industrial. La 29 septembrie 2013, CNH Global N.V. și Fiat Industrial S.p.A. au fost fuzionate cu CNH Industrial N.V., companie constituită în Țările de Jos. Acționarii Fiat Industrial au primit o acțiune comună CNH Industrial pentru fiecare acțiune Fiat Industrial deținută, iar acționarii CNH Global au primit 3.828 acțiuni comune CNH Industrial pentru fiecare acțiune comună CNH Global deținută. CNH Industrial N.V. a fost ulterior listată atât la NYSE, cât și la bursa din Milano (Mercato Telematico Azionario).

Echipamentele New Holland sunt fabricate în întreaga lume; sediul administrativ actual se află la Torino, Italia, cu New Holland, Pennsylvania, care servește ca sediu al mărcii pentru America de Nord și acasă cea mai mare unitate de producție de unelte de fân din lume. Cu 18 fabrici răspândite la nivel mondial, precum și șase întreprinderi comune în America, Asia și Orientul Mijlociu, corporația este prezentă în 170 de țări din întreaga lume.[1]

În ultimii ani, firma a primit mai multe premii pentru produsele, designurile și caracteristicile sale inovatoare. Recent, New Holland a prezentat NH2, un tractor pentru fermieri cu motor pe bază de hidrogen care poate reumple generarea de energie din surse regenerabile. New Holland deține, de asemenea, mărci comerciale pentru inovații specifice pe produsele sale, precum sistemul ABS Super Steer, Opti Fan System, sistemul Intellifill și altele.

Marca a fost principalul sponsor Juventus F.C. din 2007 până în 2010.

Referințe[modificare | modificare sursă]

  1. ^ CNH Global Company Overview - March 2010 PDF[nefuncțională]

Legături externe[modificare | modificare sursă]

Commons
Commons
Wikimedia Commons conține materiale multimedia legate de New Holland Agriculture