Nepotism (La birou)

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
(Redirecționat de la Nepotism (The Office))
Nepotism (La birou)
„Nepotism (La birou)”
Nr. episoduluiSezonul 7
Episodul 1
ScenaristDaniel Chun
RegizorJeffrey Blitz[*][[Jeffrey Blitz (American film director, film producer and screenwriter)|​]]  Modificați la Wikidata
Cod producție7001[1]
Coloana sonoră"Nobody but Me" de The Human Beinz
Data difuzării23 septembrie 2010
Actori ocazionali
Actori*Kathy Bates - Jo Bennett
Ordinea episoadelor
← Precedentul Următorul →
Avertizorul de integritateConsiliere
Lista episoadelor din La birou

Nepotism” este primul episod al celui de-al șaptelea sezon al serialului american de televiziune de comedie La birou și cel de-al 127-lea episod al serialului. Scris de Daniel Chun și regizat de Jeffrey Blitz, episodul a fost difuzat în premieră pe NBC în Statele Unite ale Americii la 23 septembrie 2010.[1] În episod sunt invitați Kathy Bates ca Jo Bennett, Evan Peters ca Luke Cooper și Hugh Dane ca Hank.

Serialul descrie viața de zi cu zi a angajaților de birou de la filiala din Scranton, Pennsylvania, a companiei fictive de papetărie Dunder Mifflin. În episod, biroul se întoarce împotriva lui Michael Scott când acesta refuză să-l concedieze pe noul asistent de birou, Luke (Peters), care are o atitudine groaznică și se întâmplă să fie nepotul lui Michael. Între timp, după ce a stricat accidental una dintre farsele lui Jim Halpert (John Krasinski), Pam Halpert (Jenna Fischer) încearcă să-i facă o farsă lui Dwight Schrute (Rainn Wilson).

„Nepotism” a primit recenzii în general pozitive de la criticii de televiziune; mulți au comentat despre videoclipul muzical lip dub de la începutul episodului,[2][3] deși unii au remarcat că episodul nu a adus nimic nou în povestea generală a serialului. Potrivit indicilor Nielsen, episodul a fost vizionat de 8,4 milioane de telespectatori, o ușoară creștere față de premiera sezonului al șaselea, „Bârfe”, și s-a clasat pe locul al doilea în intervalul său de timp.[4][5]

Note[modificare | modificare sursă]

  1. ^ a b „Shows A-Z – office, the on nbc”. The Futon Critic. Accesat în . 
  2. ^ Porter, Rick (). 'The Office' premiere: The Good, the bad and the Wuphf”. Zap2it. Arhivat din original la . Accesat în . 
  3. ^ Merkelson, Suzanne (). 'The Office': The Beginning of the End for Michael Scott”. The Atlantic. Accesat în . 
  4. ^ Seidman, Robert (). „TV Ratings Thursday: The Big Bang Theory Scores at 8pm; Grey's Anatomy Tops Night With Young Adults; My Generation Premiere Stalls”. TV by the Numbers. Arhivat din original la . Accesat în . 
  5. ^ Seidman, Robert (). „Thursday Finals: 'Big Bang Theory,' '$#*! My Dad Says,' 'Grey's Anatomy,' 'The Office,' 'The Mentalist,' and 'Outsourced' All Rise; Private Practice Falls”. TV by the Numbers. Arhivat din original la . Accesat în . 

Vezi și[modificare | modificare sursă]

Legături externe[modificare | modificare sursă]