Mihai Gâdea

 Acest articol este semiprotejat pe termen nelimitat pentru a preveni vandalismul.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Mihai Gâdea
Date personale
Născut (47 de ani) Modificați la Wikidata
București, România Modificați la Wikidata
Căsătorit cuAgatha Kundri Gâdea
Cetățenie România Modificați la Wikidata
ReligieBiserica Adventistă de Ziua a Șaptea Modificați la Wikidata
Ocupațieprezentator de televiziune
jurnalist Modificați la Wikidata
Limbi vorbitelimba română Modificați la Wikidata

Mihai Gâdea (nume la naștere Mihai Emanuel Gâdea;[1] n. , București, România) este un realizator de programe de televiziune din România. Începând cu data de 14 mai 2010 este directorul postului de televiziune Antena 3, după ce în prealabil a condus Antena 2 și a fost moderatorul emisiunii „Sinteza zilei”, unde îi avea ca invitați permanenți pe Valentin Stan și Ion Cristoiu.

Studii

În 1999, devine doctorand în istorie, Institutul de studii istorice “Nicolae Iorga”, cu lucrarea “Ionel Brătianu și epoca sa”. A absolvit Facultatea de Teologie Adventistă în anul 2000.

Activitate profesională

Între anii 20022004 a fost realizator de programe în cadrul postului Realitatea TV, iar între 20042005 a realizat programe TV la Antena 1. Actualmente este directorul postului Antena 3. A fost directorul Antenei 2/Stars până în 2011.

Viața personală

Este căsătorit cu Agatha Kundri Gâdea (fostă Memete, născută la 19 august 1981 în Timișoara, absolventă a Universității de Vest din Timișoara în 2004). Împreună au o fetiță, Maisha Karina.

Note

  1. ^ Alina Dan (). „Mihai Gâdea, AȘA CUM NU L-AȚI VĂZUT! Iată-l pe directorul de la Antena3 pe CÂND UMPLEA SALA PALATULUI vorbind despre DUMNEZEU”. Libertatea. 

Legături externe

Critică