Maggie and the Ferocious Beast

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare
Maggie and the Ferocious Beast
First time Maggie and The Ferocious Beast Video at night.jpg
Informații generale
GenAnimație
Creator(i)Michael Paraskevas
Betty Paraskevas
VociKristen Bone
Stephen Ouimette
Michael Caruana
Julie Lemieux
Adrian Truss
Tamara Bernier
John McGrath
Țară de origineStatele Unite ale Americii Statele Unite
Canada Canada
Limbă(i)Engleză
Nr. de sezoane3
Nr. de episoade39 ( list of Maggie and the Ferocious Beast episodes[*][[list of Maggie and the Ferocious Beast episodes (articol-listă în cadrul unui proiect Wikimedia)|​]]  Modificați la Wikidata)
Producție
Perioadă de difuzare23 de minute
Difuzare
Canal originalTreehouse TV/Teletoon (Canada)
Nickelodeon/Noggin (SUA)
Legături externe
Profil pe IMDB

Maggie and the Ferocious Beast (în română: Maggie și bestia cea feroce) este un serial de animație bazat pe cărțile lui Michael Paraskevas și al mamei lui, Betty. În prezent, acesta este difuzat pe postul de televiziune american Nickelodeon

Pe parcursul serialului, Maggie, în vârstă de patru ani, creează harta propriei sale lumi imaginare numită Tărâmul de Nicăieri. Aceasta își imaginează că jucăriile sale de pluș, Bestia și Hamilton Hock, prind viață. De asemenea, sunt prezente și personaje precum șoareci, vaci și iepuri.

Piesa de generic a serialului este „Maggie and the Ferocious Beast in Nowhere Land”, un cântec original al unui interpret necunoscut. Maggie and the Ferocious Beast este produs de Nelvana, Mercury Filmworks și Nick Jr. Original Production regizat de Jamie Whitney și Stuart Shankly. Serialul a debutat în 2000. Este distribuit de Nelvana, care deține drepturile necesare. În Marea Britanie, serialul a fost dublat de actori britanici, înlocuind și coloana sonoră originală.