Hunter Prey

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
a nu se confunda cu episodul Hunter, Prey din Babylon 5
Hunter Prey
Vânătorul Vânat
Hunter Prey 1.jpg
Un grup de comando de elită intergalactic.
Regizor Sandy Collora
Scenarist Sandy Collora, Nick Damon
Producător Simon Tams, Darren Hicks
Studio NBV Productions, Montauk Films
Muzica Christopher Hoag
Scenografie Ed Gutentag
Distribuție Clark Bartram, Isaac C. Singleton Jr., Damion Poitier, Simon Potter, Erin Gray
Premiera noiembrie 2009
Durata 90 minute
Țara Statele Unite ale Americii
Filmat în Mexic  Modificați la Wikidata
Limba originală engleză
Prezență online

Hunter Prey este un film de acțiune științifico-fantastic din 2009 regizat de Sandy Collora. Scenariul este scris de Collora și Nick Damon[1][2]. Filmările au avut loc în Mexic și s-a folosit camera RED[3]. Filmul a debutat cu o previzualizare la Universitatea din California de Sud, în februarie 2010[4], și a fost lansat pe DVD pe 27 iulie 2010[5].

Povestea[modificare | modificare sursă]

Information icon.svg Atenție: urmează detalii despre narațiune și/sau deznodământ.

Nava spațială a unui grup de comando de elită intergalactic se prăbușește pe o planetă străină în timp ce transporta un prizonier extraterestru. Prizonierul este cel care a declanșat prăbușirea pentru a evada. În timp ce loialitățile grupului sunt puse sub semnul întrebării, ei trebuie să caute, să vâneze și să prindă prizonierul pentru a-l duce în viață la destinație, pe planeta Sedonia.[6] Curând se dovedește că prizonierul este foarte periculos, rând pe rând ucigând câte un membru al grupului. Misiunea nu este ceea ce pare a fi, iar prizonierul este ultimul în viață din rasa sa.

Distribuția[modificare | modificare sursă]

  • Isaac C. Singleton Jr este Comandantul Karza
  • Clark Bartram este prizonierul Jericho
  • Damion Poitier este Centauri 7

Note[modificare | modificare sursă]

  1. ^ Newitz, Annalee (November 17, 2008). "First Look at Fan Auteur Sandy Collora's "Hunter Prey"". io9.com. http://io9.com/5091379/first-look-at-fan-auteur-sandy-colloras-hunter-prey.
  2. ^ Brown, Todd (December 31, 2008). "Sandy Collora Talks "Hunter Prey"!". Twitchfilm.net. http://twitchfilm.net/interviews/2008/12/sandy-collora-talks-hunter-prey.php.
  3. ^ Newitz, Annalee (November 1, 2009). "A Stunning First Look at Sandy Collora's "Hunter Prey"". io9.com. http://io9.com/5394682/a-stunning-first-look-at-sandy-colloras-hunter-prey/gallery/.
  4. ^ Ago, Alessandro. "Sneak Preview of HUNTER PREY". USC School of Cinematic Arts. http://cinema.usc.edu/about/events/event_20100210107127.htm.
  5. ^ Ring, Robert (June 25, 2010). "Special Effects Artist Sandy Collora Discusses "Hunter Prey"". The Sci-fi Block. http://scifiblock.com/feature-articles/interview-special-effects-artist-sandy-collora-discusses-hunter-prey-his-upcoming.htm.
  6. ^ El Mayimbe (). „Exclusive: El Mayimbe Watches Hunter Prey”. Latino Review. 

Legături externe[modificare | modificare sursă]