HORISEN

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

HORISEN este o casă de software tehnologic cu peste două decenii de experiență practică în domeniul tehnologiei de mesagerie. Dedicată dezvoltării de soluții de ultimă generație pentru clienți - tehnologia HORISEN acoperă întregul lanț valoric al mesageriei, atât pentru afacerile de mesagerie cu ridicata, cât și pentru cele cu amănuntul. Cu platforma SMS, Business Messenger, platforma SS7 și serviciul MNP, HORISEN oferă o gamă largă de soluții tehnologice de mesagerie ca un ghișeu unic pentru gestionarea activității de mesagerie dintr-un singur loc.

Sediul central se află în Rorschach, Elveția.[1][2]

Istoric[modificare | modificare sursă]

HORISEN a fost înființată în 2001. Ca parte a HORISEN AG, Horisen Messaging și-a dezvoltat o poziție puternică pe piața elvețiană și a fost unul dintre cei mai importanți furnizori de mesagerie mobilă din Elveția, cu o amprentă puternică, furnizând servicii în peste 175 de țări la nivel global.[3]

În 2017, compania a vândut 100% din partea de mesagerie a afacerii (Horisen Messaging) către firma de telecomunicații LINK Mobility Group și a redus serviciile unei agenții de marketing pentru a se concentra 100% pe dezvoltarea software-ului său în domeniul tehnologiei de mesagerie.[4][5][6]

Compania a fost premiată șase ani la rând drept cea mai bună platformă SMS "Soluție cu ridicata", de patru ori drept cea mai bună platformă globală de SMS "Soluție cu amănuntul", precum și cel mai bun software și aplicație începând cu 2017.[7][8]

În 2021, HORISEN a început colaborarea cu Cellusys, un furnizor global de tehnologie firewall bazată pe semnalizare, pentru a îmbunătăți nivelul de securitate și procesul de control activ.[9][10]

În 2022, HORISEN a fuzionat cu Odine Solutions pentru a începe un parteneriat strategic pentru servicii de SMS și voce.[11][12]

Referințe[modificare | modificare sursă]

  1. ^ „Woman in Tech issue 4”. 730a06f6.flowpaper.com. Accesat în . 
  2. ^ „HORISEN Solutions d.o.o. - Informacije o kompaniji, poslovi i iskustva” (în sârbă). HelloWorld.rs. Accesat în . 
  3. ^ „LINK Mobility Group ASA enters the Swiss market by acquiring the SMS messaging business in Switzerland currently operated by Horisen AG” (în engleză). News Powered by Cision. Accesat în . 
  4. ^ „Closing completed in connection with acquisition of Horisen Messaging in Switzerland” (în spaniolă). LINK Mobility Spain. Accesat în . 
  5. ^ St.GallenBodenseeArea. „Acquisition of Horisen Messaging is completed” (în engleză). St. Gallen Bodensee Area. Accesat în . 
  6. ^ „LINK Mobility Group ASA enters the Swiss market by acquiring the SMS messaging business in Switzerland currently operated by Horisen AG” (în engleză). News Powered by Cision. Accesat în . 
  7. ^ Radlovački, Sandra (). „HORISEN Scoops Three Awards at the CC-Global Awards” (în engleză). CX Today. Accesat în . 
  8. ^ HORISEN. „HORISEN messaging technology solutions win three awards for the sixth time at the CC-Global awards”. PRLog. Accesat în . 
  9. ^ „Cellusys Partners with HORISEN to Complete SMS Firewall Offering” (în engleză). Cellusys. . Accesat în . 
  10. ^ Sharma, Ray. „Cellusys, HORISEN Team Up to Offer Complete SMS Firewall” (în engleză). www.thefastmode.com. Accesat în . 
  11. ^ „Odine and HORISEN partner on voice and SMS convergence” (în engleză). Capacity Media. . Accesat în . 
  12. ^ Dadhich, Priyanka (). „Odine and HORISEN launch SMS and voice strategic partnership for global operators” (în engleză). Latest Digital Transformation Trends | Cloud News | Wire19. Accesat în .