Acest format foarte utilizat sau foarte vizibil este protejat nelimitat la modificare pentru a preveni vandalismul.

Format:Este un fotbalist

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare
Documentație
Documentație format
Această documentație este adusă de la pagina Format:Este un fotbalist/doc.

Produce o introducere standard pentru biografia unui fotbalist, folosind date din Wikidata

Parametri

  • q — id-ul de Wikidata al subiectului de descris; poate lipsi, caz în care se folosește itemul asociat paginii curente.

Exemple

Dați câteva exemple ale modului de folosire, folosind cod și exemple.

{{Este un fotbalist|q=Q26821326}}

Dennis Man este un fotbalist român, care joacă pe post de atacant la Parma în Serie A. Pe plan internațional, are prezențe la națională pentru România U21, România U19 și România.

{{Este un fotbalist|q=Q296215}}

Cosmin Contra este un fotbalist român retras din activitate, care a jucat pe post de fundaș la echipe ca Getafe, FC Timișoara și Atlético Madrid. Pe plan internațional, are prezențe la națională pentru România. După încheierea carierei, a devenit antrenor, și a antrenat, printre altele, România, Petrolul Ploiești și Dinamo București.

{{Este un fotbalist|q=Q1373246}}

Ilie Balaci a fost un fotbalist român retras din activitate, care a jucat pe post de mijlocaș la echipe ca Universitatea Craiova, Dinamo București și FC Olt Scornicești. Pe plan internațional, are prezențe la națională pentru România. După încheierea carierei, a devenit antrenor.

{{Este un fotbalist|q=Q483027}}

Paolo Maldini este un fotbalist italian retras din activitate, care a jucat pe post de fundaș central la Milan. Pe plan internațional, are prezențe la națională pentru Italia și Italia U21⁠(d).