Format:Este un fotbalist

 Acest format foarte utilizat sau vizibil este protejat nelimitat ca format pentru a preveni vandalismul.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Documentație
Documentație format
Această documentație este adusă de la pagina Format:Este un fotbalist/doc.

Produce o introducere standard pentru biografia unui fotbalist, folosind date din Wikidata

Parametri

  • q — id-ul de Wikidata al subiectului de descris; poate lipsi, caz în care se folosește itemul asociat paginii curente.

Exemple

Dați câteva exemple ale modului de folosire, folosind cod și exemple.

{{Este un fotbalist|q=Q151269}}

Robert Lewandowski este un fotbalist din Polonia, care joacă pe post de atacant la Barcelona în La Liga. Pe plan internațional, are prezențe la națională pentru Polonia, Polonia U19⁠(d) și Polonia U21⁠(d).

{{Este un fotbalist|q=Q296215}}

Cosmin Contra este un fotbalist român retras din activitate, care a jucat pe post de fundaș la echipe ca Getafe, Poli Timișoara și Atlético Madrid. Pe plan internațional, are prezențe la națională pentru România. După încheierea carierei, a devenit antrenor, și a antrenat, printre altele, România, Petrolul și Dinamo.

{{Este un fotbalist|q=Q1373246}}

Ilie Balaci a fost un fotbalist român retras din activitate, care a jucat pe post de mijlocaș la echipe ca U Craiova, Dinamo și Olt Scornicești. Pe plan internațional, are prezențe la națională pentru România. După încheierea carierei, a devenit antrenor.

{{Este un fotbalist|q=Q483027}}

Paolo Maldini este un fotbalist italian retras din activitate, care a jucat pe post de fundaș central la Milan. Pe plan internațional, are prezențe la națională pentru Italia și Italia U21⁠(d).