Format:Cont public2

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Urmează blocarea[modificare sursă]

Dacă nu vă veți schimba numele de utilizator în următoarele 24 de ore, vom fi nevoiți să vă blocăm contul pe termen nelimitat. Citez din politica numelor de utilizator:

Nume de utilizator care conțin spamuri sau reclame: Numele de utilizator care fac reclamă la un site anume, companie etc. (ex. „vizitați [numele de url]”) sunt descurajate și pot fi blocate. Numele de firme sau alte organizații (de exemplu, Coca-Cola, Walmart, Ambrocom SRL) sunt și ele nerecomandate, deoarece lasă impresia că sunt utilizate de mai multe persoane. Totuși, în conformitate cu termenii de utilizare, dacă reprezentați o organizație, este chiar mai bine să folosiți un cont care conține și numele organizației — dar care nu conține doar numele organizației, de exemplu Vasile Vasilescu (Walmart).

Pentru a vă schimba numele de utilizator, urmați procedura de aici sau aici.


Notă formate avertizare
  • Vă rugăm să verificați mai întâi lista mesajelor de avertizare înainte de a folosi orice format pe paginile de discuție pentru a atenționa un utilizator. Aplicarea celui mai potrivit format poate ajuta prin reducerea confuziei mesajului transmis.
  • Vă rugăm să nu uitați să introduceți mesajele de avertizare prin substituire. Substituirea se face astfel: în loc de {{cont public2}} scrieți {{subst:cont public2}}. Această precauție are avantajul că reduce ocuparea serverelor.

Mulțumim!

Exemple de utilizare

{{subst:cont public2}} --~~~~