Flashpoint (serial)

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Flashpoint

Flashpoint
GenPolice drama
Creator(i)
Regizor(i)
Actori
Compozitor temă muzicală
Țară de origineCanada
Limbă(i)Engleză
Nr. de sezoane3
Nr. de episoade43 (Lista episoadelor)
Producție
Producător(i) executiv(i)
Producător(i)Tracey Boulton
LocToronto, Ontario, Canada
Cinematografie
  • David Perrault
  • Stephen Reizes
Perioadă de difuzare44 minute
Difuzare
Canal original
  • CTV (Canada)
  • CBS (Statele Unite)
Format imagineHDTV 1080i
Difuzare originală11 iulie 2008 –
prezent
Cronologie

Flashpoint este un serial canadian creat de Mark Ellis și Stéphanie Morgenstern, care a fost difuzat prima oară pe 11 ianuarie 2008 pe CTV în Canada și CBS în Statele Unite.[1]. Serialul este difuzat pe rețeaua de televiziune în limba franceză V (cunoscută anterior ca TQS) în Quebec din 9 martie 2009.[2] Serialul a fost creat de Mark Ellis și Stephanie Morgenstern avându-i în rolurile principale pe Enrico Colantoni, Amy Jo Johnson, Hugh Dillon și David Paetkau.

Sinopsis[modificare | modificare sursă]

În Flashpoint este vorba despre o echipă de la intervenții speciale, numită Unitatea de Raspuns Strategic specializată în acțiunile paramilitare. Unitatea de Raspuns Strategic are rolul de a rezolva situații pe care polițiștii obișnuiți nu au fost antrenați să le rezolve printre care luările de ostatici, amenințările cu bombă și infractorii bine înarmați.

Referințe[modificare | modificare sursă]

  1. ^ MacDonald, Gayle (). „Are U.S. networks messing with our shows?”. Globe and Mail. Arhivat din original la . Accesat în . 
  2. ^ Lemay, Marie-Andrée (). „Les nouveautés à TQS: du bon, du passable et du très mauvais”. Le Soleil (în French). Accesat în . 

Legături externe[modificare | modificare sursă]