Fișier:Panhellenic Federation of Cultural Associations of Vlachs logo.jpg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Panhellenic_Federation_of_Cultural_Associations_of_Vlachs_logo.jpg(316 × 316 pixeli, mărime fișier: 81 KB, tip MIME: image/jpeg)

Descriere fișier[modificare | modificare sursă]

Utilizare cinstită pentru Federația Panelenică a Asociațiilor Culturale ale Vlahilor
Descriere

Logo-ul Federației Panelenice a Asociațiilor Culturale ale Vlahilor

Sursa

http://sirrakiotis.blogspot.com/2014/04/blog-post_17.html

Articol

Federația Panelenică a Asociațiilor Culturale ale Vlahilor

Secțiune folosită

Se utilizează întregul logo pentru a transmite mesajul dorit de organizație și pentru a evita reprezentarea greșită sau neclară a imaginii dorite de aceasta.

Rezoluție joasă?

Logo-ul are o dimensiune și o rezoluție suficient de scăzute pentru a păstra calitatea dorită de organizație, nefiind necesară o rezoluție mai mare.

Scopul utilizării

Imaginea este pusă în infocaseta din partea de sus a articolului despre Uniunea Democrată a Aromânilor din Macedonia, subiect de interes public. Semnificația imaginii este aceea de a ajuta cititorul să identifice organizația și să-l asigure că a ajuns la articolul potrivit care conține comentarii critice despre organizație și ilustrează mesajul de branding al organizației într-o manieră în care doar cuvintele nu o pot face.

Înlocuibil?

Nu există echivalent liber. Orice altceva care nu este lucrare derivată nu va putea transmite mesajul dorit, ar deruta și ar reprezenta greșit imaginea sau nu și-ar îndeplini scopul informativ și de identificare.

Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Panhellenic_Federation_of_Cultural_Associations_of_Vlachs_logo.jpgyes

Licențiere[modificare | modificare sursă]

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală18 mai 2023 14:43Miniatură pentru versiunea din 18 mai 2023 14:43316x316 (81 KB)Donarius (discuție | contribuții){{Material sub drepturi de autor |Descriere=Logo-ul Federației Panelenice a Asociațiilor Culturale ale Vlahilor |Sursa=http://sirrakiotis.blogspot.com/2014/04/blog-post_17.html |Articol=Federația Panelenică a Asociațiilor Culturale ale Vlahilor |Secțiune=Se utilizează întregul logo pentru a transmite mesajul dorit de organizație și pentru a evita reprezentarea greșită sau neclară a imaginii dorite de aceasta. |Rezoluție joasă=Logo-ul are o dimensiune și o rezoluție suficient de scăzute pentru...

Următoarele pagini conțin această imagine:

Informații