Discuție Wikipedia:Pagini de șters/Alexandru Farkas-Studiu de istorie a religiilor

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Domnilor Urzica si Terraflorin

Ati ciopartit acest studiu al meu atat de mult, fragmentandu-l absolut aletoriu, incat nimeni nu mai poate intelege nimic din el. Nici cenzura ceausista nu ar fi facut aceasta fragmentare fara nici o logica, atat de agramata.Ati fi putut publica doar un fragment daca nu aveti suficient spatiu, dar nicidecum sa practicati o asemenea blasfemie.

Nu e de mirare ca dl.Terraflorin nu intelege nimic daca nu a citit nimic. Titlul este foarte clar: STUDIU DE ISTORIE A RELIGIEI. Cuvantul "studiu" nu va spune nimic? Este o cercetare in problema mai sus mentionata de care ar fi putut beneficia cititorii interesati, dar nu in forma in care l-ati macelarit dvs. Ce vi se pare incorect in titlu, cand nici macar nu ati avut bunavointa sa cititi nimic dar va grabiti sa puneti etichete peiorative. Domnilor, stergeti-l cat mai repede caci la competenta dvs.nu mai e nevoie de nici un comentariu. De ce nu va referiti la text de ce va intrebati "Cine este acest Alexandru Farkas? Intrebarea poate fi si retorica. Va multumesc domnilor!

Căutând cu Google răsuns la întrebarea "Cine este acest Alexandru Farkas?", am găsit această informație: inculpatul Alexandru Farkaș este acuzat de complicitate la furt calificat, conform procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș. Sper că nu este cel care a scris articolul. --Miehs (discuție) 6 aprilie 2012 21:58 (EEST)Răspunde