Discuție Utilizator:Valeriu Fezi

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Valeriu Fezi) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect! 13 martie 2009 14:26 (EET)

■ Pagina creată a fost ştearsă sau va fi ştearsă imediat[modificare sursă]

Bine aţi venit la Wikipedia. Pagina Ion Th. Grigore, creată recent de dumneavoastră, nu este în conformitate cu regulile de la Wikipedia şi va fi ştearsă în curând (dacă nu a fost ştearsă deja).

Pentru alte încercări vă rugăm să folosiţi groapa cu nisip. Vă invităm să citiţi şi pagina de bun venit pentru a afla cum puteţi contribui la enciclopedia noastră. Mulţumim. Orioane -msg- 17 martie 2009 10:31 (EET)[răspunde]

Motivaţie pentru utilizarea cinstită a fişierului Grigore Manolescu 15 sept 1989.jpg[modificare sursă]


Dacă nu veţi furniza informaţiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea poate fi ştearsă fără alte avertizări prealabile.


Probleme legate de permisiunile fişierului Ion GRIGORE 70 Prezidiu 1.jpg[modificare sursă]

Image Copyright problem
Image Copyright problem

Vă mulţumim pentru că aţi încărcat Fişier:Ion GRIGORE 70 Prezidiu 1.jpg. Am observat că, deşi aţi aplicat o etichetă validă privind drepturile de autor, nu există nicio dovadă că autorul fişierului ar fi acceptat publicarea sub această licenţă.

Dacă acest fişier este în întregime creat de dumneavoastră, dar l-aţi publicat anterior în altă parte, vă rugăm să faceţi una din următoarele;

  • adăugaţi o notă prin care permiteţi reutilizarea fişierului sub GFDL sau sub o altă licenţă liberă pe site-ul unde l-aţi publicat; sau
  • Trimiteţi un e-mail de la o adresă asociată cu publicaţia originală la info-rowikipedia.org, prin care declaraţi că materialul vă aparţine şi intenţionaţi să-l publicaţi sub o licenţă liberă. Aveţi un exemplu de astfel de mesaj aici.

Dacă fişierul nu este în întregime creat de dumneavoastră, puteţi să rugaţi acea persoană să efectueze unul din cei doi paşi descrişi mai sus, dau dacă proprietarul imaginii şi-a dat deja permisiunea printr-un e-mail adresat dumneavoastră, vă rugăm să trimiteţi acest e-mail la adresa info-rowikipedia.org.

Dacă consideraţi că acest fişier respectă criteriile privind utilizarea cinstită, folosiţi o etichetă ca {{utilizare cinstită în|Articol}} sau una din etichetele de aici, şi adăugaţi o explicaţie prin care justificaţi utilizarea imaginii în articolul în care doriţi să o includeţi. Vedeţi Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini pentru lista completă de etichete pentru drepturile de autor pe care le puteţi folosi.

Dacă aţi încărcat şi alte fişiere, verificaţi că aţi furnizat, pentru fiecare, dovezi că deţinătorii drepturilor de autor au acceptat să-şi publice lucrările sub lincenţa indicată. Aveţi o listă cu fişierele încărcate de dumneavoastră la această legătură. Imaginile fără dovezi ale permisiunilor pot fi şterse la o săptămână de la etichetare. Dacă aveţi întrebări, le puteţi adresa la Cafenea. Vă mulţumesc.  —Andreidiscuţie 15 iunie 2009 14:09 (EEST)[răspunde]

„Categoria:Decese în 1990”[modificare sursă]

Recunosc sincer că în urma mesajului dumneavoastră am avut şi eu un şoc: nu ştiam (şi nu ştiu nici acum) despre ce este vorba. Întâi am crezut că apar şi eu pe pe lista de decedaţi şi că aţi fost şocat că eu aş colabora pe Wikipedia de pe lumea cealaltă. Pe pagina de faţă (adică a mea) nu-mi plasez mesaje, căci îmi cunosc părerile şi nu e nevoie să-mi scriu singur, aşa cum îşi trimit actorii flori ca să pară că au admiratori. Primesc cu plăcere urările de bine. O rugăminte totuşi, ca să pot dormi la noapte fără coşmaruri: despre ce este vorba? Toate cele bune, --Miehs (discuţie) 1 iulie 2009 22:25 (EEST)[răspunde]