Discuție Utilizator:Troublesome

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 16 ani de Andrei Stroe în subiectul Divizia A

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea. Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Troublesome) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect! --Rebel 8 iulie 2007 04:33 (EEST)Răspunde

Categorie[modificare sursă]

Buna,

Am vazut ca ati inceput sa creeati numeroase articole noi. Va rog sa va uitati un pic pe Manualul de stil pentru a vedea cum trebuie formatate articolele. De asemenea uitativa un pic pe Wikipedia:Categorisire si pe Wikipedia:Categorii pentru a vedea cum sa adaugati categorii articolelor pe care le creeati.

Va multumesc. Orioane -msg- 17 octombrie 2007 16:06 (EEST)Răspunde

Categorie[modificare sursă]

Buna,

Ma asteptam sa ma contacteze cineva de la wikipedia intrucat sunt constient de anumite greseli. Imi pare rau dar am o fobie foarte serioasa la citit tutoriale ... rog respectuos sa fiu contactat pe Yahoo Messenger: vladmihailescu11. Imi cer scuze si va multumesc.

In principiu incearca sa faci ce am facut eu aici. Orioane -msg- 18 octombrie 2007 10:37 (EEST)Răspunde

Categorie[modificare sursă]

OK boss ... dar tot mai am o gramada de intrebari ... la cine sa apelez pentru asta? (fiinta umana, te rog, nu roboti si tutoriale:P ) Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Troublesome (discuţie • contribuţii).

La orice utilizator care crezi tu ca iti poate raspunde la intrebari. Ai o lista de Administratori care sunt considerati utilizatori cu experienta si recunoscuti de comunitate. Orioane -msg- 19 octombrie 2007 10:49 (EEST)Răspunde

Divizia A[modificare sursă]

Am observat că ai mutat nişte articole, cum ar fi Divizia A (baschet) la Divizia A, baschet prin copy-paste al conţinutului. Nu era necesar să faci aşa. Dacă foloseşti butonul mutare din partea de sus a paginii, se poate schimba automat titlul unui articol, lăsând în locul articolului vechi o notă de redirectare către noul titlu. În felul ăsta se păstrează şi istoricul articolului, şi pagina lui de discuţii. Spuneai pe un talk-page că articolul vechi ar trebui şters, dar mai bine decât atât, articolul vechi ar trebui să redirecteze în cel nou, pentru că e posibil ca din alte pagini, el să fie încă referenţiat cu titlul vechi. Redirectarea manuală se face punând "#redirect[[Titlu articol nou]]" în locul celui vechi. Dacă ai nelămuriri, poţi întreba la Cafenea sau pe mine pe pagina mea de discuţii.---Andrei 24 octombrie 2007 13:06 (EEST)Răspunde