Discuție Utilizator:Stefanov

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 11 ani de Victor Blacus în subiectul ■ Nu ștergeți

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea. Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Stefanov) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect! – Laurap\ mesaj 13 martie 2007 16:19 (EET)Răspunde

Nu ştergeţi[modificare sursă]

Vă rugăm să nu ştergeţi în mod nejustificat conţinutul paginilor de la Wikipedia. O astfel de acţiune poate fi considerată vandalism.

  • Dacă pagina este un duplicat, vă rugăm să o redirectaţi către pagina potrivită.
  • Dacă pagina a fost vandalizată, vă rugăm să o readuceţi la ultima versiune valabilă.
  • Dacă găsiţi greşeli într-un articol, vă rugăm să îl modificaţi şi să îi corectaţi conţinutul.

Pentru teste folosiţi cutia cu nisip. Informaţii despre cum puteţi contribui la Wikipedia găsiţi la pagina de bun venit. Vă mulţumim. -- Pixi discuţie 16 martie 2007 14:26 (EET)Răspunde

Articol[modificare sursă]

Nu eu am deschis articolul, după cum se vede de aici [1]. În privinţa defăimării nu înţeleg unde apare, nu sunt acuze, nu există judecăţi de valoare, cuvintele sunt suţinute de surse (site-urile cotidianului Gândul şi televiziunea Realitatea). Există astfel de secţiuni şi în articolele din wikipediile străine. Şi apoi, nu vă supăraţi pe noi, nu suntem noi vinovaţi nici de pozele de pe blog, nici de articolele din presă şi tv, nici de scandalul mediatic şi nici de urmările lui (sancţiunile dinpartea instituţiei de învăţământ).

Ce ar trebui să facem, să transformăm wikipedia în autocenzură, să vorbim doar despre cât e de frumoasă România şi ce oameni deştepţi are (într-un stil comunist)? Sunt de acord că avem şi astfel de oameni, dar trebuie să acceptăm toate faptele oamenilor frumoşi şi deştepţi din România. Nu sunteţi de acord cu mine ? -- Pixi discuţie 16 martie 2007 14:57 (EET)Răspunde

PS: Uitaţi ce întoarce google [2]. Abia acum am văzut că a apărut şi într-o publicaţie care pretinde că este de cultură [3]. Prin urmare nu am inventat noi nimic. Dacă nu sunteţi de acord cu articolul, propuneţi-l pentru ştergere, argumentaţi pentru acest lucru şi în funcţie de reacţia comunităţii vom proceda în consecinţă. Eu nu am dreptul (ca admin) să şterg un articol după bunul plac. Toate cele bune. -- Pixi discuţie 16 martie 2007 15:22 (EET)Răspunde
Probabil vă referiţi la asta: [4].
  • Cum am putea cuantifica reacţia de sprijin a unei mari părţi a blogosferei româneşti, s-a făcut un sondaj oficial ? dacă nu, este cercetare originală. Aceasta este interzisă de politica wp., aveţi detalii aici Wikipedia:Fără cercetare originală, Wikipedia:Surse de încredere. Aceasta e ignorată de media tradiţională îmi sună a proces de intenţie presei, de parcă agenda media este făcută de bloguri. (apropo de bloguir vedeţi şi Wikipedia:Surse de încredere#Surse disponibile online) Spuneam şi la descrierea modificărilor că pe wp nu ne războim cu presa, de fapt nu ne războim cu nimeni!
  • Apoi spuneaţi: În zilele următoare, câteva televiziuni preiau subiectul (fără a verifica informaţia). Asta cum e? Există surse că nu au verificat informaţia? Nu vrem articole părtinitoare nici lui GŞ, nici presei! Wikipedia nu este un site de analiză, prin urmare nu provăm o analiză a editorilor, ci doar o analiză a specialiştilor, detalii aici Wikipedia:Verificabilitate.
  • Reiterez ideea de mai sus: Dacă nu sunteţi de acord cu articolul, propuneţi-l pentru ştergere, argumentaţi pentru acest lucru şi în funcţie de reacţia comunităţii vom proceda în consecinţă. Eu nu am dreptul (ca admin) să şterg un articol după bunul plac. -- Pixi discuţie 16 martie 2007 16:07 (EET)Răspunde

■ Nu ștergeți[modificare sursă]

Vă rugăm să nu ștergeți în mod nejustificat conținutul paginilor de la Wikipedia, așa cum ați procedat la Gheorghe Ștefanov. Când ștergeți text, vă rugăm să specificați motivul în sumarul modificării și discutați modificările ce ar putea fi controversate pe pagina de discuții a articolului. Dacă ați greșit, nu vă faceți probleme, pagina a fost restaurată. De asemenea:

  • Dacă pagina este o arhivă, vă rugăm să o lăsați nemodificată.
  • Dacă pagina este un duplicat, vă rugăm să o redirecționați către pagina potrivită.
  • Dacă pagina a fost vandalizată, vă rugăm să o readuceți la ultima versiune valabilă.
  • Dacă găsiți greșeli, vă rugăm să le corectați.

Pentru teste, folosiți cutia cu nisip. Informații despre cum puteți contribui la Wikipedia găsiți la pagina de bun venit. Vă mulțumim. Victor Blacus (discuție) 21 noiembrie 2012 14:15 (EET)Răspunde