Discuție Utilizator:Severina

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) pe care vă recomandăm s-o citiți. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea. Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Severina) în care să vă prezentați pe scurt dacă doriți.

Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.

Sperăm să contribuiți cu plăcere la acest proiect! --Rebel 10 august 2007 10:11 (EEST)

Activitate[modificare sursă]

Bună dimineața. Mă bucură implicarea ta în cadrul acestui proiect, având în vedere perioada scurtă de timp de când te afli alături de noi. Sper să-ți asimilezi cât mai repede cunoștințele wiki și să ai parte doar de realizări aici. Numai bine. --Rebel 12 august 2007 12:29 (EEST)

Diacritice[modificare sursă]

Sărut mâna. După ce puneți diacriticele într-un fragment de articol, puteți muta formatul de diacritice mai jos până unde ați corectat. Spor la lucru!--Dan-Valeriu (Kdanv) 12 august 2007 13:17 (EEST)

Descrierea modificărilor[modificare sursă]

Info-pictogram.png Vă recomand să completați întotdeauna rubrica de descriere a modificărilor efectuate . În lipsa descrierilor există riscul ca ștergerea unui fragment să fie interpretată ca vandalism și anulată. Mulțumesc, --Rebel 12 august 2007 21:57 (EEST)

Felicitări[modificare sursă]

Felicitări și mulțumiri pentru munca de introducere a diacriticelor. În timp ce introduceți diacriticele în articole dacă observați ceva nefiresc în ele faceți curățenie fără milă. :-), iar dacă simțiți că mai aveți puterea de a introduce diacritice mai sunt câteva articole care au nevoie de o astfel de atenție, le găsiți aici Categorie:Pagini fără diacritice, dar probabil știți asta. Dacă aveți nevoie de vreun ajutor tehnic nu ezitați să lăsați un mesaj pe pagina mea de discuții. Succes în continuare. -- Pixi discuție 18 august 2007 11:13 (EEST)

PS: după ce introduceți toate diacriticele într-un articol puteți scoate formatul de avertizare care spune că articolul nu are diacritice. Formatul arată așa {{diacritice}} și este plasat în general la începutul articolului. Mersi.-- Pixi discuție 18 august 2007 11:32 (EEST)

Logică[modificare sursă]

Salut - eu am fost unul care v-am necăjit cu diacriticele, am fost surprins de reacția Dvs. promptă. Avem un articol despre „Logică” care necesită ajutor - vă încumetați să-l corectați ?
--P-7 ✍ - 21 august 2007 16:18 (EEST)

Îți mulțumesc![modificare sursă]

Bună seara! Acum câteva minute când m-am uitat peste articolul la care lucrez, și anume „Literatură portugheză” am observat încântat că lipsea căsuța ce te informează că respectivul articol e scris fără diacritice. Pentru mine, introducerea diacriticelor, e ultima etapă în scrierea unui articol. E o munca migăloasă ce necesită multă atenție și răbdare. M-am gandit că cineva trebuie sa se fi ocupat de articol; vroiam să-i multumesc. Înca o dată, mersi! Numai bine! --FeodorBezuhov 23 august 2007 19:55 (EEST)

Mulțumesc[modificare sursă]

Bună. Îți mulțumesc că ai adăugat diactricele acolo unde lipseau la articolul cu superstițiile românești și scuze ca ai avut atâta bătaie cu un articol atât de lung. Apropo, aș dori să îți propun ceva. Din moment ce am editat articolul, iar tu ai adăugat diacriticele, ai vrea să înscriem acest articol la concursul de scriere când începe? Asta dacă se poate ca doi utilizatori să participe împreună. Numai bine. Goldenphoenix2007 24 august 2007 13:22 (EEST)

Starhalf.png

Eu, Goldenphoenix2007, aș dori să îți ofer aceasta recompensă simbolică pentru a-ți mulțumi pentru ajutorul acordat în articolul despre superstiții Goldenphoenix2007 29 august 2007 23:01 (EEST)

Help[modificare sursă]

Habar n-am daca m-am adresat cui trebuie dar nu pot sa pricep cum se adauga imagini in pagina. mi-ar trebui o explicatie ceva mai usor de inteles decat cea din instructiuni. :( Am multe imagini pentru articolele introduse de mine si nu stiu cum se face. frustrant. Multumesc anticipat Wicked01 1 septembrie 2007 16:11 (EEST)

Gnome User Speech.svg

Invitație IRC[modificare sursă]

Te invităm să vii pe canalul IRC oficial spre a lua parte la discuții asupra articolelor din Wikipedia și a intra în legătură cu alți utilizatori. Cu cât mai mulți, cu atât mai bine. Te așteptăm cu mare plăcere !! --Andynomite Tireless Contributor Barnstar.gif 1 septembrie 2007 16:49 (EEST)

Referitor la articolul Fiziologie vegetală[modificare sursă]

Munca cu introducerea diacriticelor este extrem de utilă și migăloasă. Eu am mai scris la discuții câteva cuvinte despre acest articol. Părereea mea este că avem de-a face cu un curs universitar scanat, sau ceva asemănător. Volumul de informație este extrem de mare. Pentru a se încadra în cerințele Wikipediei în primul rând trebuie să dispară orce posibilitate de a fi acuzat de încălcare a dreptului de autor. Pentru aceasta articolul trebuie restructurat major.Părerea mea personală este că mai întâi trebuie făcută această restructurare și apoi rezolvată problema diacriticcelor. Altfel există riscul ca textul corectat să fie eliminat și astfel munca făcută să fie în zadar. --Jean 3 septembrie 2007 15:50 (EEST)

Wiki, interesat?[modificare sursă]

Interesat? Sistemul wiki:
RoWikicity este o țară fictivă ce poate fi modificată liber, în care oricine poate să ajute! De exemplu, poți crea comune, un al doilea Real Madrid (și să joci meciuri cu alte cluburi) sau să fii jurnalist la un ziar. Dacă ai instinct economic creezi câteva companii mari, sau dacă ești un om popular poți câștiga alegeri prezidențiale. Noi vrem să facem o lume fictivă, restul fiind real. Wikicity există deja în trei limbi, olandeză, engleză și română. Ești interesat? Vezi pagina cu o explicație mai detaliată. Dacă ai probleme, un administrator poate să te ajute. Al 3 septembrie 2007 16:50 (EEST)

Vot[modificare sursă]

Severina crede-mă că aș fi vrut să las votul acela acolo (doar ai votat pentru varianta mea) și chiar și eu m-am gândit la chestiunea pe care o pui tu. Într-adevăr propoziția aceea este ambiguă, dar totuși scrie Votanții trebuie să se fi înregistrat de cel puțin o lună la ro.wiki și să aibă cel puțin 100 de editări până la 28 august. Ținând cont că nu se explică de când începe acea lună, atunci mie cel mai plauzibil mi se pare ca data de 28 august să se aplice și referitor la înregistrare. Am observat că ai editat mult la Wikipedia, dar nu avem ce face, ținând cont că nu putem modifica regulile în timpul jocului. Mulți vor contesta și vor spune că în lipsa altei notificări data de 28 august se referă și la înregistrarea de o lună. --Danutz

Premiu pentru diacritice[modificare sursă]

Te-am premiat „virtual” pentru perseverența și răbdarea cu care adaugi diacritice în articolele în care acestea lipsesc. Felicitări și mulțumim că ni te-ai alăturat în încercarea de a crea cea mai mare encicloepdie în limba română de până acum! Detalii: Utilizator:Severina -- Pixi discuție 15 septembrie 2007 10:56 (EEST)

Întrebare[modificare sursă]

Bună. Am văzut că iți place să pui diacritice. Iți place să și scrii la calculator? Dacă da, aș veni și eu cu o propunere. --Dan-Valeriu (Kdanv) 21 septembrie 2007 14:25 (EEST)

Am articole scrise de mână și unele fără diacritice și wikizări care stau și nu ajung să fie terminate din domeniul stiințelor în general. Problema mea mare este că scriu foarte încet cu diacritice. Și de aceea veneam cu o propunere: dacă vrei să ne "unim forțele" și să facem articole împreună. Doar dacă îți surâde ideea... --Dan-Valeriu (Kdanv) 21 septembrie 2007 14:38 (EEST)
Putem să trecem discuția pe o mesagerie instantă dacă nu te deranjează? ID-ul meu e pe pagina de utilizator. --Dan-Valeriu (Kdanv) 21 septembrie 2007 14:44 (EEST)

Politica Wikipediei referitoare la ortografii[modificare sursă]

În conformitate cu politica Wikipedia:Versiuni de ortografie română este interzis de a trece un articol dintr-o versiune de ortografie în alta, dacă nu s-a adăugat text mai mult decît textul inițial, ceea ce nu a fost cazul la această modificare care ați făcut-o. Vă rog să vă abțineți pe viitor să mai încălcați politicile Wikipediei.--MariusM 23 septembrie 2007 01:11 (EEST)

Severina, te rog nu-l băga în seamă pe MariusM. Ceea ce faci e foarte bine, nu te lăsa demoralizată de șicanele de pe ro.wikipedia. Felicitări încă o dată pentru munca depusă. -- Pixi discuție 23 septembrie 2007 12:37 (EEST)

Destituiri[modificare sursă]

V-ar putea interesa sa aruncati o privire la Wikipedia:Destituiri. —Whiteman 19 decembrie 2007 12:05 (EET)

Admirație[modificare sursă]

Nu vreau să las să treacă anul fără a-mi exprima admirația pentru acribia cu care ați pus diacritice în textele altora. E o muncă plină de migală. E ca și cusutul nasturilor la un costum cu care se laudă un croitor. Fără nasturi, costumul nu are nici o valoare. Puțini știu să aprecieze această activitate. Mulți se laudă cu numărul de "cioturi" cu care au "îmbogățit" Wikipedia. Evident, fără diacritice. Vă urez un An Nou fericit și multă sănătate. --Miehs 28 decembrie 2007 21:25 (EET)

Felicitări diacritice[modificare sursă]

Subscriu la cuvintele frumoase ale lui Miehs de mai sus, am urmărit și eu cu admirație migala de care dați dovadă -- îmi pot imagina puțini oameni care să depună atâta dedicație în această muncă! --Gutza DD+ 28 decembrie 2007 23:36 (EET)

Xmas Gutza 2007.jpg

Săru'-mâna![modificare sursă]

Vă mulțumesc pentru benifica corectură la articolul meu Drept între popoare. De necrezut ce multe greșeli îți scapă "în fuga condeiului", până ce le vezi roșu pe alb și ești obligat să admiți că-ți aparțin! Numai bine, Alex F. 27 februarie 2008 13:58 (EET)

Mărțișor[modificare sursă]

Snowdrop closeup 2005 01.jpg A venit primăvara! Primește acest ghiocel-mărțișor ca simbol al primăverii care a venit! Îți doresc ca mărțișorul să-ți aducă multă fericire și speranță!

--—RaduTrifan 1 martie 2008 17:43 (EET)

Diacritice Maroon 5[modificare sursă]

In primul rand doresc sa va transmit La Multi Ani deoarece va scriu in aceasta zi speciala. Am observat ca lucrati la atasarea diacriticelor si m-am gandit ca poate ma puteti ajuta. In aceasta perioada scriu articolul legat de formatia americana Maroon 5 si din pacate tastatura mea nu poate fi setata in limba romana. Daca aveti timp si puteti sa interveniti, m-ati ajuta foarte mult. Va multumesc -Antonio 8 martie 2008 13:11 (EET)

  • Am observat modificarile dumneavoastra si tin sa va multumesc, totusi am ajuns la finalizarea articolului Maroon 5 si as dorii daca aveti timp sa atasati diacritice si la ultimele trei subarticole (Makes Me Wonder, Wake Up Call si Won't Go Home Without You). Doresc sa respect toate regulile deoarece am de gand sa nominalizez articolul pentru AC si poate veti avea placerea sa votati si dumneavoastra.

Limpopo - rușii din State[modificare sursă]

Te invit să asculți asta --> Limpopo - Odessa mama

Articolul Activ[modificare sursă]

Din pricina bunei colaborari cu dumneavoastra, tin sa va rog, numai daca aveti timp sa atasati diacritice articolului despre formatia romaneasca Activ. Multumesc foarte mult ! Antonio 4 aprilie 2008 21:59 (EEST)

Sărbători fericite[modificare sursă]

Sărbătorile de iarnă sunt magice și leagă realitatea de basm. Vă doresc să aveți un Crăciun fericit alături de cei apropiați și fie ca noul an să vă aducă numai zile albe și frumoase ca și zăpada de pe brazi. La mulți ani!


P.S: Sărbători fericite! Lucian
Bolas navideñas.jpg

Caractere tastatură[modificare sursă]

Limba Tastaturii dvs. trebuie configurată, deoarece altfel puteți edita eronat articolele din Wikipedia cu caracterele ș și ț pe care le tastați momentan și care nu sunt corecte, în loc de cele normale ș și ț. Vă rugăm selectați formatul corect și astfel scutiți pe alți utilizatori să fie nevoiți să corecteze fiecare dintre aceste litere după dvs. Mulțumim. --79.119.224.56 (discuție) 25 octombrie 2009 10:03 (EET)

Întâlnire, 27 martie 2010[modificare sursă]

Salut. În întâlnirea ce se prefigurează la finalul lui martie aș dori să finalizăm procedura de înființare a Asociației Wikimedia România. În acest sens m-aș bucura să-ți exprimi punctele de vedere cât privește subiectele discutate la Wikipedia:Întâlniri/București5. Toate bune. --Rebel 23 februarie 2010 09:46 (EET)

Buna[modificare sursă]

vad ca esti interesata de istorie, esti interesata si de istoria fotbalului, daca ai timp sa ma ajuti sa cream / traducem niste articole.--Alexiulian25 (discuție) 24 septembrie 2015 23:54 (EEST) Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Alexiulian25 (discuție • contribuții) la 24 septembrie 2015 4:45 (EEST).