Discuție Utilizator:Muzicoterapie

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) pe care vă recomandăm s-o citiți. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Muzicoterapie) în care să vă prezentați pe scurt dacă doriți.

Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.

Sperăm să contribuiți cu plăcere la acest proiect! 18 octombrie 2008 07:30 (EEST)

Sursa și drepturile de autor ale imaginii Muzicoterapie.jpg[modificare sursă]

  • Ați trimis la Wikipedia fișierul Muzicoterapie.jpg, care nu este însoțit de datele obligatorii — sursa imaginii și licența sub care este disponibilă — sau la care aceste date sunt incomplete ori greșite. În această situație drepturile de autor sunt neclare.
  • Dacă dumneavoastră ați creat imaginea, precizați acest lucru; în caz contrar trebuie să menționați sursa ei (adresa sitului de internet, datele cărții etc.) și să justificați folosirea fișierului la Wikipedia.

Găsiți o listă a indicațiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veți furniza informațiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea poate fi ștearsă fără alte avertizări prealabile.

Bună ziua. În primul rînd vă felicit că v-ați alăturat proiectului Wikipedia.

Vin la dumneavoastră cu o rugăminte legată de forma de redactare a articolelor. Am observat că aveți un stil aparte de a pune spații înainte de virgulă sau punct, și de a scrie legăturile interne într-un mod care nu-i este de folos cititorului, pentru că îl trimite la pagini inexistente.

De exemplu, la articolul Dorin Achim scrieți:

Integrează în muzica sa , sunete înregistrate din natură ca de exemplu ciripitul păsărilor , vânt , clipocitul apei , valurile mării ...

Într-o redactare îngrijită același text apare astfel:

Integrează în muzica sa sunete înregistrate din natură, ca de exemplu ciripitul păsărilor, vânt, clipocitul apei, valurile mării etc.

Vă rog să observați că am șters o virgulă care era în plus, am pus una care lipsea, iar pe celelalte le-am lipit de cuvîntul anterior. Acesta este stilul practicat de editorii profesioniști.

Legăturile interne se scriu în felul următor:

...timbrul [[pian|pianului]] farmecă...

care produce următorul text:

...timbrul pianului farmecă...

Observați vă rog că articolul despre pian este la titlul „Pian”, dar că în text aveam nevoie de forma aceasta: „pianului”. Folosind bara verticală | se poate preciza atît forma de bază a cuvîntului, care duce la titlul corect al articolului, cît și forma care este necesară în text.

Aveți la pagina Wikipedia:Manual de stil mai multe astfel de detalii despre cum puteți da articolelor dumneavoastră o formă de calitate.

Îmi cer scuze că v-am făcut aceste observații și vă urez spor la scris în continuare. Toate cele bune. — AdiJapan 26 octombrie 2008 04:26 (EET)[răspunde]

Etichete de avertizare[modificare sursă]

Vă rog să nu ștergeți nejustificat etichetele de avertizare aplicate paginilor Wikipedia , așa cum ați procedat dvs la pagina Dorin Achim. Aveți posibilitatea de a vă expune punctul de vedere în pagina de discuție . Mulțumesc. --92.80.223.124 (discuție) 27 octombrie 2008 12:20 (EET)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Dorin Achim[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Dorin Achim, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Dorin Achim până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎3 iulie 2018 18:59 (EEST)[răspunde]

Au fost șterse linkurile cu probleme și adăugate altele noi, valabile. Au fost create legături interne noi. Muzicoterapie (Discuție Utilizator:Muzicoterapie); 6 iulie 2018 11:23 (EEST)[răspunde]