Discuție Utilizator:Mpadure

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, şi aşa mai departe. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea. Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Mpadure) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Vă aşteptăm cu primele contribuţii! --Rebel 6 septembrie 2006 10:51 (EEST)Răspunde

Propunere de ștergere rapidă pentru Fundația Cartea Calatoare[modificare sursă]

Dacă acesta este primul articol pe care l-ați creat, s-ar putea să doriți să recitiți îndrumarea pentru începători.

La pagina Fundația Cartea Calatoare a fost plasată o etichetă prin care se cere ștergerea sa rapidă. Aceasta s-a făcut conform criteriului G12 de ștergere rapidă, deoarece materialul adăugat de dumneavoastră pare să constituie o violare a drepturilor de autor.

Dacă sunteți de părere că această notificare a fost plasată eronat, puteți contesta ștergerea în pagina de discuții a articolului. Puteți vizita aici pagina respectivă de discuții, în care puteți da motivele, dar țineți cont că odată etichetată astfel, pagina va fi ștearsă în curând dacă eticheta este corectă. Vă rugăm să nu scoateți dumneavoastră eticheta, dar nu ezitați să adăugați informații în pagină în cazul în care considerați că astfel ea ar putea fi adusă în conformitate cu politicile și îndrumările Wikipediei. Dacă pagina va fi ștearsă, puteți contacta un administrator dacă doriți să obțineți o copie a paginii șterse prin e-mail sau în spațiul dumneavoastră de utilizator. DiaCriticul (discuție) 10 septembrie 2023 23:11 (EEST)Răspunde

Textul este preluat din FCC.ro sunt voluntar si in curand presedintele fundatiei, acum am inceput editarea pagini. Mpadure (discuție) 10 septembrie 2023 23:35 (EEST)Răspunde

■ Reclamă[modificare sursă]

Bine ați venit la Wikipedia. Vă rugăm să nu adăugați materiale promoționale în articole, așa cum ați procedat la pagina Fundația Cartea Calatoare. Wikipedia nu este un mijloc de publicitate. Dacă doriți să aflați cum puteți contribui la enciclopedia noastră, aruncați o privire la pagina de bun venit. De asemenea, dacă aveți interes comercial în modificările dumneavoastră, aveți câteva obligații suplimentare. Vă mulțumim! G11: Reclamă sau autopromovare și G12: Încălcarea drepturilor de autor. --NGC 54 (discuțiecontribuții) 10 septembrie 2023 23:20 (EEST)Răspunde

■ Fundația Cartea Calatoare[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru contribuția dumneavoastră la articolul Fundația Cartea Calatoare, dar la Wikipedia nu pot fi acceptate materiale pentru care nu aveți drepturi de autor, fie de pe alte site-uri, fie din publicații tipărite. Puteți încerca să rescrieți textul cu cuvintele dumneavoastră. Vă invităm să citiți pagina de bun venit dacă doriți să aflați cum puteți contribui la această enciclopedie.

Dacă totuși sunteți titularul drepturilor de autor pentru materialul pe care l-ați introdus, vă rugăm să urmați instrucțiunile pentru autorii care doresc să ofere materiale Wikipediei. Vă mulțumim încă o dată. --NGC 54 (discuțiecontribuții) 10 septembrie 2023 23:20 (EEST)Răspunde

Buna seara, sunt voluntar al Fundatiei Cartea Calatoare, urmeaza sa corectam textul. El este preluat de pe pagina noastra oficiala www.fcc.ro si nu este reclama, vrem sa fie o pagina de istorie a modului in care FCC a contribuit la dezvoltarea comunitatii persoanelor nevazatoare din Romania. Mpadure (discuție) 10 septembrie 2023 23:31 (EEST)Răspunde

Gestionarea conflictelor de interese[modificare sursă]

Information icon Bună ziua, Mpadure. Contribuțiile dumneavoastră la Wikipedia sunt binevenite, dar dacă sunteți asociat(ă) cu oamenii sau cu organizațiile despre care ați scris în articolul Fundația Cartea Calatoare, s-ar putea să aveți un conflict de interese.

Toți redactorii de la toate edițiile Wikipediei sunt obligați să respecte politica de neutralitate a proiectului. Subiectul unui articol și persoanele foarte apropiate acestuia au adesea o viziune distorsionată asupra lui, care poate să-i determine să efectueze modificări care de regulă laudă excesiv subiectul, sau uneori îl critică excesiv. Persoanelor strâns asociate subiectului unui articol nu le este interzis să editeze pe acel subiect, dar trebuie să aibă o grijă deosebită să se asigure că editările lor sunt verificabile în surse de încredere și să scrie cât mai neutru posibil.

Dacă sunteți prea apropiat(ă) de un subiect, puteți reduce riscul de probleme în câteva moduri:

  • Evitați sau aveți mare grijă atunci când editați sau creați articole despre dumneavoastră, despre organizația dumneavoastră sau despre concurenții ei, precum și despre proiecte și produse pe care le implică.
  • Evitați să puneți legături interne către articolul de Wikipedia sau externe către website-ul dumneavoastră sau al organizației dumneavoastră în alte articole (vedeți Wikipedia:Spam).
  • Aveți mare grijă să nu încălcați politicile de conținut ale Wikipediei.

Vă rugăm să vă familiarizați cu politicile și îndrumările relevante de conținut, în special cu cele referitoare la neutralitate, verificabilitatea informațiilor, și autobiografii. Aveți grijă și de faptul că termenii de utilizare impun dezvăluirea angajatorului, clientului, și afilierii în raport cu orice contribuție în schimbul căreia sunteți sau vă așteptați să fiți remunerat(ă). Mulțumim. --NGC 54 (discuțiecontribuții) 10 septembrie 2023 23:20 (EEST)Răspunde